Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Британски АСТРОЛОГ тврди: Нова ера почиње 21. децембра и трајаће 200 година!

Јасмин Боланд, водећи британски астролог, тврди да 21. децембра почиње нова ера која ће трајати наредних 200 година.

1608031205_Depositphotos_147332613_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Јамин Боланд каже да нас, док Јупитер буде пролазио кроз Водолију од 19. децембра до 30. децембра 2021. године, очекује нас много промена на личном и глобалном плану.

Претходних годину дана Јупитер, планета екпанзије, боравио је у Јарцу и доносио је само ограничења и економску пропаст. Прелазак у Водолију то мора да промени и донеће потпуно другачију енергију.

Време је за нова открића, у науци и ИТ.

Јупитер увек каже: време је за открића, нарочито у науци и технологији, интернету и деловању. Наредне 2021. године имаћемо жељу да кренемо даље, да вратимо изгубљену слободу. Упоредо са овим жељама долазе и незадовољства према старим структурама и застарелим ставовима.

Прочитајте још: ПАНИКА на небу: После осам векова појавиће се ВИТЛЕЈЕМСКА звезда, а то значи само ЈЕДНО (ВИДЕО)

Све више људи ће видети ствари другачије, желети промене и многи ће бити спремни да експериментишу. То значи да ће бити и доста протеста. Промене многе затсрашују.

Револуције и разводи
Јупитер доноси и масовне протесте, јер су људи фрустрирани и немирни. Могући су и земљотреси, али и на личном плану! Људи ће мењати посао, брачне партнере, дом...
Јупитер подстиче срећу свега што дотакне.

Јупитер подстиче раст и срећу у свему што дотакне. Када уђе у прогресивни знак Водолије умови људи ће се окренути  новим идејама. Шириће се видици. Бићемо охрабрени на велика дела.

Прочитајте још: Први ХОРОСКОП за 2021: КРАЈ ове године обележиће НЕМИРИ, а следеће се РАЂА НОВИ СВЕТ

Боланд Фото: Instagram/ screenshot moonology

Међутим, Водолијом владају Уран и Сатурн и они ће ометати Јупитера. Већ у јануару ће се открити многе ствари и то на светском нивоу. Уран представља човечанство, а највеће промене од 13. јануара треба очекивати у свету финанасија и ИТ сектора. Боље речено - шокова!

Нова ера почиње 21. децембра и трајаће 200 година!

Јасмин Боланд каже да је 21. децембар кључан за наредних неколико година. Наиме, она каже да је сваки прелазак планета у нови знак зодијака важан, јер се мења енергија читаве планете.

Промене ће сви осетити на личном плану!

- Прелазак Сатурна и Јупитера, две најмоћније планете, донеће промене свима на послу, на љубавном плану, али и читавој Земљи - каже Боланд, на њеном блогу.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

Јупитер и Сатурн ће се, подсећа Боланд, срести са три ваздушна звана (Близанцима, Вагом и Водлијом) и донети нову еру која ће владати наредних 200 година. Многи је називају "ера Водолије":

- Не заборавите да је Јупитер радост, а Сатурн строгоћа и шта ће на личном плану човеку донети зависи од места на којем се налазе у наталном хороскопу - истиче Боландова.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Јупитеров боравак у Водолији ће додатно нарушити неповољан тразит Урана из Бика (који иначе влада Водолијом) који уноси нагле и изненадне промене и разбија калупе које смо прерасли. Ово је дефинитивно време које нас изазива да се променимо.

Биће много страха и отпора променама!
Венера у Стрелцу
Након заводљиве и страсне Венере у Шкорпији она ће 15. децембра ући у Стрелцу. После турбуленција очекује нас више сусрета, дружења, разговора и уласка у љубавне везе, али и авантуре. Пробудиће се у људима авантуристички дух јер ћемо веровати да нас чека нешто боље.

Са Сатурном који је такође у Водолији од 17. децембра доноси обиље страха и отпора променама, али уз напоран рад, истрајност и планирање могу се успоставити добра база и подлога за будућност.

Направите базу за будућност, јер ако пропустите прилику нове неће бити.

Биће и погрешних одлука. Грешака. Али, не заборавите, Водолију занима само будућност.

Водолија цени индивидуалност, интелектуални развој и не дозвољава ограничења. Она је поезана са напредном технологијом и науком. Међутим, са Ураном, планетом револуције постаје неконтролисана. Сигурно је да ћемо видети открића, проналаске, ширење универзума, функционисаћемо потпуно другачије.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Поред позитивних промена треба очекивати и лоших: процват девијантног понашања, себичлук и слично. Многи ће изненадно открити света и кренуће у другом правцу. Задртост у ставовима биће превазиђена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas