Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУРСКА

Нова ПРАВИЛА за СРПСКЕ туристе: Антибакетријске кесице и једна БИТНА РАЗЛИКА у односу на ОБЕЋАНО

Први чартер лет за Анталију заказан је за 3. јул, а већ сутрадан полеће следећи. Туристима ће се још на аеродрому мерити температура.

turkey-1037363_1280.jpg
Плаже чекају лежаљке Фото: Пиксабеј
Oglas

Турска се за српске туристе отвара 15. јуна, а први чартери са српским туристима слетеће две недеље касније. Не само за Анталију, која је омиљено турско летовалиште међу туристима из Србије, него ће чартери од 8. јула полетети и за Бодрум.

Прочитајте још: МАГАЗИН ЕКСКЛУЗИВНО САЗНАЈЕ: Полеће први ЧАРТЕР за Грчку, цене НИКАДА НИЖЕ

Све ће бити како је и планирано - аранжмани за Турску остају исти, па ће туристи моћи да бирају седам, десет или 14 ноћења. Авиони агенције ће, као што су и обећале, слетати на аеродроме у Анталији, Бодруму и Даламану.

Размакнути су столови
Даљински управљач ће бити у специјалној кеси.

Једина разлика у односу на оно што је обећано је фамозни "шведски сто". Наиме, конобари ће служити госте хотела. Размак између столова ће бити два метра. Број гостију око базена биће ограничен, а анимације ће бити мање у односу на претходну годину. Турске власти су веома озбиљно схватиле борбу против короне, па ће све бити у знаку превенције.

Размак између изласка старог и уласка новог госта у собу биће најмање шест сати.

Временски размак између одласка старог и уласка новог госта у собу биће шест сати, јер је толико потребно да се уради комплетна дезинфекција. Собарице су посебно обучене и опремљене средствима за чишћење, а колико су на све мислили најбоље говори податак да ће даљински управљач за сваког госта стављати у нову, посебну антибактеријску кесицу.

Прочитајте још: Уместо шведског стола - ХРАНА НА КИОСКУ, а туристи ће носити КОРОНА НАРУКВИЦЕ: Ево како ће изгледати летовање!

Најважнија информација је да турске власти неће тражити ПСР тест, као што је првобитно речено. На аеродрому ће се сваком туристи измерити температура, па уколико је повишена одмах ће бити издвојен у аеродромски карантин и тестиран. Ако је туриста позитиван иде у болницу, а ако није одлази у хотел.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas