Oglas
· · Komentari: 0
TURSKA

Nova PRAVILA za SRPSKE turiste: Antibaketrijske kesice i jedna BITNA RAZLIKA u odnosu na OBEĆANO

Prvi čarter let za Antaliju zakazan je za 3. jul, a već sutradan poleće sledeći. Turistima će se još na aerodromu meriti temperatura.

turkey-1037363_1280.jpg
Plaže čekaju ležaljke Foto: Piksabej
Oglas

Turska se za srpske turiste otvara 15. juna, a prvi čarteri sa srpskim turistima sleteće dve nedelje kasnije. Ne samo za Antaliju, koja je omiljeno tursko letovalište među turistima iz Srbije, nego će čarteri od 8. jula poleteti i za Bodrum.

Pročitajte još: MAGAZIN EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Poleće prvi ČARTER za Grčku, cene NIKADA NIŽE

Sve će biti kako je i planirano - aranžmani za Tursku ostaju isti, pa će turisti moći da biraju sedam, deset ili 14 noćenja. Avioni agencije će, kao što su i obećale, sletati na aerodrome u Antaliji, Bodrumu i Dalamanu.

Razmaknuti su stolovi
Daljinski upravljač će biti u specijalnoj kesi.

Jedina razlika u odnosu na ono što je obećano je famozni "švedski sto". Naime, konobari će služiti goste hotela. Razmak između stolova će biti dva metra. Broj gostiju oko bazena biće ograničen, a animacije će biti manje u odnosu na prethodnu godinu. Turske vlasti su veoma ozbiljno shvatile borbu protiv korone, pa će sve biti u znaku prevencije.

Razmak između izlaska starog i ulaska novog gosta u sobu biće najmanje šest sati.

Vremenski razmak između odlaska starog i ulaska novog gosta u sobu biće šest sati, jer je toliko potrebno da se uradi kompletna dezinfekcija. Sobarice su posebno obučene i opremljene sredstvima za čišćenje, a koliko su na sve mislili najbolje govori podatak da će daljinski upravljač za svakog gosta stavljati u novu, posebnu antibakterijsku kesicu.

Pročitajte još: Umesto švedskog stola - HRANA NA KIOSKU, a turisti će nositi KORONA NARUKVICE: Evo kako će izgledati letovanje!

Najvažnija informacija je da turske vlasti neće tražiti PSR test, kao što je prvobitno rečeno. Na aerodromu će se svakom turisti izmeriti temperatura, pa ukoliko je povišena odmah će biti izdvojen u aerodromski karantin i testiran. Ako je turista pozitivan ide u bolnicu, a ako nije odlazi u hotel.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas