· · Коментари: 0
КОРИСНИ САВЕТИ

Како да се сачувате од ЗЛА и његовог негативног утицаја? Одговор ове књижевнице потпуно ће вас ОСВЕСТИТИ

"Човек се поново и поново сусреће са злом, сваки пут у следећој инкарнацији, све док се не искорени и не избрише свака спремност да се одговори на зло; све док човек не постане изнад страсти или жеље, потпуно овладавајући собом."

1614790551_jelena-b.png
Фото: Принтсцреен / Инстаграм / ангел_ру_9237 •

Јелена Блаватскаја је током свог живота истовремено обожавана, исмевана и критикована. А све зато што су она и читав њен живот били и остали мистерија... Током свог одраслог живота проучавала је древна мистична учења и теозофију како би разумела како функционише наш свет и пренела ово знање на све нас. Било како било, Блаватскаја је оставила озбиљан траг у књижевности и филозофији. У својој књизи "Чакре", Блаватскаја је, на пример, писала о томе како можете научити да контролишете своје емоције и да не подлегнете изливима беса. Подстакла је учење да прати негативна осећања, али да их не потискује скроз. Тада ће сваки следећи напад беса бити слабији и ускоро ће спласнути.

Прочитајте још: ЗВОНО које враћа вид слепима: Изливено је у ШПАНИЈИ 1356. године, пренето је преко АТЛАНТИКА и – забележено је да је звонило само од себе

Свака победа над вашим страстима олакшава следећу победу.

Говорила је о томе како реаговати на зле људе и невоље које они изазивају. По њеном мишљењу, негативан одговор на зло је потпуно исто зло. То значи да чак и ако вам је нешто лоше учињено и као одговор сте рекли, учинили или једноставно пожелели преступнику зло, тада то зло аутоматски пуштате у себе.

Прочитајте још: Судбина Ленке Дунђерски опевана је у песми Лазе Костића "Санта Мариа делла Салуте", а о животу њеног брата мало ко зна

Другим речима, негативна особа вам преноси зло, а ако га прихватите (заузврат ће се наљутити), онда ће ово зло почети да вас уништава. Ако прођете поред зла и не реагујете на било који начин или још боље покушате да смирите преступника, ваша карма (и Блаватскаја је у то веровала) ће се поправити.

Заиста је једноставно: занемарите зло отровних људи и будите мирни. Постаћете само здравији и срећнији, пише Цлубер.цом

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.