Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Деца према хороскопском знаку: Лава подржавајте, Девици дајте полицу, а Вагу терајте да учи

Мале Шкорпије важе за "најтежу" децу, али ако сте блиски са малишаном бићете најсрећнији родитељ.

1617706491_Depositphotos_215903826_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

ЛАВ

Дете Сунца зрачи и привлачи пажњу свих људи око себе. То је беба која све око себе посматра широм отворених очију и ако родитељи и гости не гледају у њега љуто удара ножицама.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

Воле гужву и људе. Воле сами да одлучују шта ће да раде, али тек пошто му изнесете неколико предлога. Они су динамични и спремни за акцију, па ако сте досадни немојте да се жалите што су вас оставили и отишли даље.

Редован живот, скупа гардероба и много пријатеља - то је идеалан живот Лава.
Друштво је кључ
Лаву је друштво неопходно и када је сам он је несрећан. Не може да се дружи са сваким и то ће га мучити током одрастања. Детету Лаву пажљиво одаберите школу.

Овом знаку је најважније да има редован и добро познат ритам. Активни су и прилично независни. Воле да се такмиче, али имају велики проблем - морају да победе.

Ако не победе почиње трагедија епских размера.Зато се спремите да цео живот тапшете Лава и говорите му да је најбољи. Тешко је саветовати родитељима да имају меру у подржавању Лава, јер је то једини начин да успе у животу, а опет на тај начин му се развија его који неће имати границе.

Родитељ мора да га подржава и подржава...

Гардероба ће бити проблем, јер ће волети да се дотерује и ништа не сме да буде купљено на распродаји.

Родитељима Лава ће требати много енергије и стрпљења, јер Лав иде својим ритмом и често тражи да га држите за руку. Може да постигне невероватан успех у каријери, али мора да то жели и буде упоран, а ту је улога родитеља најважније.

Прочитајте још: Да ли сте чули за принцезу Кутулун? Била је јача од свих мушкараца, НОСИЛА ИХ ОЦУ, а њена смрт је МИСТЕРИЈА

ДЕВИЦА

Беб Девица је миришљава и чиста. Радознале су и комуникативне, али ће све анализирати око себе. Често су кењкаве, а да би била мирна околина мора да буде смирена. Средите јој собу, одржавајте чистоћу и ви сами увек лепо миришите. Воле шетњу, а мучиће вас њихов лош сан.

Дајте јој кутак који може да среди по жељи.
Квалитетно и удобно
Са гардеробом нећете имати проблема, само је важно да јој буде удобно, да је квалитетно и да не одскаче превише. Девице нису трендсетери.

Дете девица сама слаже своје играчке и враћа на место. Логика им је развијена фантастично. Када крену у вртић увек ћете је зтећи како седи у врх стола и посматра децу. Биће добар математичар, има одлично меморију, пажљива и сваки детаљ јој је важан. Њихова тежња ка савршенству је највећа мука родитеља, јер могу да заглаве на пола пута.

Од најранијег детињства јој дате њен орман и фиоку, неки кутак. Терајте Девицу да чита и упишите је на курс језика.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

ВАГА

Љупке су, смешкају се, воле да се мазе и буду лепе. Нажалост, ужасно су тврдоглаве и несарадљиве. Родитељи Ваге се лако препознају - пуштају их да раде шта хоће. Ипак, не смете да дигнете руке!

Пуштајте им музику, учите их да певају, дајте им бојанке, јер обожавају боје. Избегавајте да будете нервозни пред њима, па време са њима проводите да их нешто научите. Брзо уче, али су склони да буду бесрамно површни. Изглед им је најважнији.

Школа их не занима
Уживају у дружењу и дуго се спремају за одлазак на рођендан. Што се школе тиче, немојте гајити велике амбиције. Без бриге, успеће у животу.
Ваге су површне, уложите енергију у њихово образовање

Шарм и егоизам иду руку под руку, а од родитеља зависи шта ће победити. Воле да једу из лепих тањира, па им тако потурајте храну коју не воле.

Проблем са малим Вагама је што воле друштво, али не и искрене разговоре. Дакле, ако почне нешто да прича - ћутите и слушајте. Ако критикујете Вагу будите спремни да ће се наљутити, јер не уме да увиди своју грешку када му други указују, јер увек мора сам да "пострада". Ово дете не учи на туђим лошим примерима.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

ШКОРПИЈА

Беби Шкорпији је све драматично. Она је плачљива, хистерична, склона наглим изливима емоција. Шта може да је смири? То нико не зна. Будите спремни и организовани, да не би дуго плакала када се пробуди.

Озбиљне професије
Занима их наука и тешке професије. Неће бити балерине или глумци. Као деца воле изазове, а поготово када одрасту. Велика предност овог знака је што, чак, и када је дете просечно ако има јаку вољу да успе. И обично успе.
Одржавајте блискост по сваку цену!

Ову децу је тешко их је разумети, а још теже их убедити.Једино што вам преостаје је да их бескомпромисно, јер ако изгубите нит која вас повезује, тешко ћете је поново пронаћи.

Као деца постављају тешка питања, а са децом склапају чудна пријатељства. Социјализују се када најмање очекујете, а друштво тешко налазе. Ипак, када нађу пријатеља то је - то. Када се играју друштвене игре они су најбољи. Они све знају.

Прочитајте још: Какве животиње иду уз хороскопске знаке: Ретривер је за Бика, а сфинкс мацу узима ОВАЈ знак

Физички нису најјачи, најкрупнији и најлепши, али су најбржи. Трудите се да дете буде сигурно у себе, то се учи, а ваша улога је пресудна.

Како гајити дете у знаку Овна, Бика, Близанаца и Рака прочитајте ОВДЕ.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas