Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЛАМПА

ДИY лампе ће улепшати ваш дом: ЕВО како их можете направити СОПСТВЕНИМ РУКАМА! (ВИДЕО)

Ако у вама лежи креативац, онда значи да сте увек у потрази за новим изазовима.

1595248573_Depositphotos_96333076_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Данас вам доносимо један врло симпатичан ДИY пројекат који ће улепшати ваш животни простор. Уживаћете једнако док будете својим рукама стварали ове декоративне елементе, али и при првом и сваком наредном њиховом коришћењу. У питању су необичне ДИY лампе, које можете направити од најразличитијих материјала.

Прочитајте још: О овом хотелу КОЛАЈУ ПРИЧЕ, сваки детаљ говори ЈЕДНО, а сада мами и СРБЕ (ФОТО)

Прочитајте још: БИОФИЛНИ дизајн је хит у свету и желе га и ваши зидови!

Лампе су те које уносе магију у простор и чине га ведријим. Било да желите да промените осећај у дечијој соби или дневној соби, или желите ваш трем или башту да украсите овог лета, са лампама које вам данас представљамо, то ћете лако учинити.

Фото: Пиксабеј

Папирни лампиони су врло једноставни за израду, а притом простору доносе импресивну визуелну привлачност. Могућности су невероватне приликом прављења ових фантатичних лампи, било у погледу материјала, боја и декоративних елемената.

Прочитајте још: Из купатила ОДМАХ избаците црвене елементе! Ево које боје по ФЕНГ ШУИЈУ морате имати у просторијама

За романтичнију атмосферу можете креирати лампион неке нежне пастелне боје, а ако желите заиста изаражајан утисак ту су увек акцентни тонови попут црвене и љубичасте. Ако већ имате неки од папирних лампиона можете им удахнути нови живот бојом по избору, шареним врпцама, шљокицама и сл.

За израду шарених плетених лампи не треба много ни времена ни труда, а резултат је фантастичан. За основу можете изабрати балон око ког ће бити обмотан канап намочен лепком, а потпом префарбан, с тим да ћете балон по завршетку пројекта уклонити. Врло живописне лампе увеселиће простор око вас и испунити га сноповима предивне светлости.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas