Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВИТЕТИ

Facebook увео опцију ПЛАЋЕНИХ догађаја: За ONLINE EVENT сада ћете КУПОВАТИ УЛАЗНИЦЕ

Најмногољуднија друштвена мрежа прилагодила се условима социјалног дистанцирања и увела могућност организације догађаја за који се могу купити улазнице, уколико желите да им online присуствујете.

1598632625_Facebook.png
Фото: Pixabay
Oglas

Компаније, едукатори, издавачи и други креатори садржаја и догађаја на друштвеној мрежи Facebook моћи ће да продају улазнице за дешавања, која су креирали.

Прочитајте још: Да ли болујете од НОМОФОБИЈЕ, а да нисте ни свесни да ИМАТЕ ОВУ ДИЈАГНОЗУ?

Како су саопштили из компаније Facebook, организатори догађаја ће моћи да поставе цену улазница, промовишу догађај, преузму приходе и да, коначно, у складу са најавом одрже догађај.

За почетак Facebook неће наплаћивати провизију компанијама од продатих улазница

Ова нова опција је за сада доступна у тек 20 држава, од чега је чак њих 13 у Европи. Србија за сада није међу њима, али то не спречава све заинтересоване кориснике Facebook мреже да присуствују тим догађајима.

Прочитајте још: Корисницима свануло! НЕТФЛИX тестира нове опције које ће ОЛАКШАТИ ЖИВОТ

Како би се омогућило креирање и одржавање наплатног догађаја, заинтересована организација мора унети  број банковног рачуна и добити одобрење од компаније Facebook.

Прочитајте још: ОДЗВОНИЛО лаптоповима! Ево који произвођач се повлачи са тржишта ПРЕНОСИВИХ РАЧУНАРА

Facebook још барем следеће године неће узимати проценат од прихода, већ ће део прихода који долази преко Android оперативног система или web-а бити умањен само за трансакцијске трошкове. Нажалост, у случају корисника који online садржај гледају на iOS уређајима, 30 одсто прихода узимаће Apple, који је одбио Facebook предлоге за смањење App Store  провизије или могућност коришћења Facebook Paya како би се у време Covid-19 кризе олакшало пословање компанијама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas