Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

Хургада - Дефинитивно најповољније и најсигурније летовање 2021.

Коначно је дошло време за одмор, а дефинтивно је сигурно да је Хургада дестинација за најсигурније и најповољније летовање за лето 2021. године.

1623231912_slika2-hurgada-specijalna-ponuda.jpg
ФОТО: Вејаут
Oglas

Услед незапамћеног интересовања за летовање у Хургади ове године, Wayout агенција, као маркет лидер по броју путника за Египат,  сарадњи са најпопуларнијим и најквалитетнијим хотелима у Хургади и у уз велику захвалност националној авио компанији Аир Сербиа и авио компанији Аир Цаиро, обезбедили смо додатне капацитете за све Wayout путнике који буду желели да свој одмор овог лета проведу у на прелепим плажама Црвеног мора, а препоручујемо свима који до сада нису резервисали своје летовање то учине што пре како би обезбедили своје место на некој од лежаљки најбољих хотела, пре свега због огромне заинтересованости путника из целе Европе и смањених хотелских капацитета услед противепидемиолошких мера.

Апсолутно је неоспорно да овогодишња понуда за Хургаду има најбољи однос цене и квалитета услуга, а када се на то дода купање у Црвеном мору, незабораван ноћни провод у Хургади и фантастични излети, заиста није чудно што је Хургада овог лета међу најпопуларнијим летњим дестинацијама међу српским туристима.

За све оне које још нису резервисали своје летовање, спремили смо ексклузивне понуде за јул и прву половину авугуста по специјалним ценама.

За оне који желе да отпутују у другој половини августа, септембру и октобру и даље важе фирст минуте попусти који ускоро истичу, због чега препоручујемо свима да изаберу најоптималнију понуду према својим потребама и резервишу своје место.

Како бисмо дочарали делић фантастичне атмосфере која влада у Хургади, у наставку се налази видео запис са једног од најпопуларнијих излета уз утиске нашег прослављеног глумца Милана Калинића.

Као што сте навикли протеклих година, у сарадњи са компанијом "Дунав осигурање", сви Wayout путници могу на своје путовање да отпутују сигурно и без стреса, обзиром на то да сви Wayout аранжмани укључују путно здравствено осигурање које покрива и лечење Цовид-19 и полису отказа аранжмана у случају непредвиђених здравствених околности.

Овим путем желимо да изразимо велику захвалност свим путницима и да се извинимо свима због тога што не можете понекад да нас добијете путем телефона услед велике гужве и великог броја захтева, а не заборавимо да морамо да поштујемо епидемиолошке мере и  због ограниченог броја људи које можемо примити у пословницу се може десити да путници понекад морају сачекати ред испред агенције.
Због тога позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wayout.rs или путем маил адресе office@wayout.co.rs резервишу своје путовање из снова.

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wayout можете испратити и путем наше Facebook и Инстаграм странице, стога вас позивамо да их запратите, а тамо вас чека мноштво занимљивог садржаја.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas