· · Коментари: 0
фризура

Како да ваше ШИШКЕ увек изгледају САВРШЕНО

Шишке готово никада не излазе из моде.

1601209821_Depositphotos_23865465_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Оне су посебан детаљ на свакој жени, а када се правилно стилизују могу бити префињен и естетски врло цењен додатак стилу који одаје истанчан укус.

Почните са феном за косу

Ако пустите шишке да се након прања осуше саме, то ће им дати функy изглед а верујемо да то није оно што баш увек желите од своје фризуре.

Фото: Депосит

Прочитајте још: Плавуше су увек у моди, али НИКАКО и НИКАДА ова нијанса!

Срећом, оне се такође врло брзо суше уз помоћ фена за косу, зато их свако јутро барем мало навлажите и осушите феном како бисте увек имали жељени и лепо обликовани изглед шишки.

Фенирајте у добром правцу

Смер у ком сушите косу, такође прави велику разлику. Искусни фризери саветују да је идеално да шишке сушите округлом четком од свињских длака, јер ће чврсто повезане “иглице” повезати косу, дајући вам савршену контролу над обликовањем.

Смер који се препоручује при сушењу је са леве на десно, све док се шишке у потпуности не осуше. У идеалном случају, то значи да ће топлина фена омекшати било какве непослушне длачице и омогућити да шишке падају равно.

Прочитајте још: Зашто имамо ПОДОЧЊАКЕ: Ово су главни узроци

Дозирано користите производе

И на шишке је добро нанети креме и серуме за стyлинг, баш као што то помаже у стилизовању и нези остатка косе. Али је за шишке потребна много мање количина препарата. Превише производа може их учинити тешкима и маснима, или могу постати укочене и јако тешке за обликовање.

Фото: Депосит

Процените када је право време за шишање

Један од најдосаднијих делова код одржавања шишки је шишање.

Многи стилисти нуде бесплатно шишање шишки, па је можда одлична идеја да о иделном тренутку за њихово скраћивање поразговарате са својим фризером. Многе жене које дуги низ година негују изглед са шишкама, већ познају многе трикове и како шишке што једноставније довести у ред.

Прочитајте још: Како да коси ВИЗУЕЛНО дате ВОЛУМЕН?

Када мало порасту користе округлу и мало дебљу четку како би их подигле и тако визуално скратиле. На тај начин ћете сигурно купити време док не посетите фризерски салон. Или их једноставно чешљајте у страну и тако унесите мало освежења у свој изглед.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.