Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЛЕТО на мору: Хотели у Црној Гори од 349 за 7 полупансиона

Монтенегро зове! Уживање у Црногорском приморју за целу породицу - Двоје деце до 10 година ГРАТИС смештај.

1626949620_NASLOVNA-travelland-PR.jpg
Фото: Травелленд
Oglas

Будва је добро позната и као престоница која је одувек привлачила оне који обожавају провод, зато је и највероватније најпосећенији град. Међутим, занимљива је и породицама са децом, јер постоје хотели прилагођени њиховим потребама. На око 50м од плаже, у центру места Будва, смештен је хотел Словенска Плажа 4*. У овом хотелу двоје деце до 10 година имају бесплатан смештај. Смештајне јединице хотелског ресорта Словенска Плажа распоређене су у две категорије 3* плус и 4* . Хотелски комплекс чини 10 вила : 4 виле категорије 4* и 6 вила категорије 3* плус. Слободних термина за боравак на 7 и 10 ноћи има у агенцији "Травелланд" од 31.7. по најнижој цени од 389 евра.

Фото: Травелленд

Још нижу цену за боравак на 7 ноћења (од 349 евра) и то већ од 24.7. има прелепи хотел у месту Бијела - Делфин Бијела 4*. Са сопственом плажом и погледом на Бококоторски залив од којег застаје дах, хотел представља одличан избор за одмор. Модерно опремљене и комфорне собе, базен и салон лепоте, као и мини клуб за најмлађе, учиниће боравак изузетно пријатним.

Фото: Травелленд

Бројни заливи, дуге плаже и мале песковите увале красе приморско место Петровац којег одликују и изузетни хотели. Управо такви се налазе у понуди агенције "Травелланд". Свака препорука односи се на хотел Цастелластва 4* који има своју медитеранску причу. Четири деценије туризма остале су упаковане и очуване у искуствима и сећањима многобројних туриста који су са уживањем одмарали у Цастелластви. Направите и ви своју причу овог лета. Цастелластва нуди интиман одмор конципиран по жељи госта. Слободна места су на располагању од 31.7. а цена за 7 ноћења износи 417 евра (услуга је полупансионска). Термини у августу на 7 и 10 ноћи: 5, 7, 10, 14, 15, 20, 21, 25, 28, 30.8.

Фото: Травелленд

Још један хотел који пружа гостима мир и уживањемеђу 140 стабала светог дрва маслине старих преко 400 година, је хотел Виле Олива 4*. Хотелско туристички комплекс Виле Олива налази се на само 80 метара од градске плаже. Хотел поседује стандард, супериор собе и апартмане у централној хотелској згради и вилама, а слободних места ћете наћи од 7. августа. Најнижа цена за боравак од 7 ноћења је 529 евра по особи.

О свм хотелима у Црној Гори се можете детаљно распитати и резервисати неки од њих на адреси Добрачина 43 у Београду. Агенција "Травелланд" отвара своја врата сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију можете запратити и на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas