Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Магични серум против подочњака: Потребна су вам само два састојка из кухиње! (РЕЦЕПТ)

Подочњаци су најизраженији у пролеће.

1621316457_d597bfe6101ece5fe2e51dc6772b4650be0d7ad4.jpg
Oglas

Веровали или не, највећи број људи проблем са подочњацима има управо на пролеће. Што због алергије, што због пролећног умора - подочњаци су често израженији у ово доба, али то не значи да треба да одустанемо од овог проблема.

Прочитајте још: Ако имате ЗЕЛЕНЕ ОЧИ ово је ваша боја: Истаћи ће их у први план

Постоје разне савети како би се подочњаци смањили, од врећица испод очију, пијења доста течности до спавања на леђима, а ми вам препоручујемо један одличан рецепт за серум који се састоји од два састојка.

Упозорење: Овај серум не сме ући у очи, блазиницом га наносиш само на подочњаке. Ако уђе у очи добро га испери с пуно воде.

Састојци:

  • пола лимуна
  • 1 кришка парадајза или 1 чери парадајз
Пазите да серум не нанесете на очи!

Поступак:

У посудици помешајте сок од парадајза и лимунов сок. Не брините због семенки јер ћеш серум ионако наносити уз помоћ блазинице и лако их уклонити. Добро очисти лице од шминке. Умочите блазиницу у серум и нанеси га на подручје подочњака - немојте блазиницом трљати по оку. Поновтеи поступак још једном, како бисте биле сигурна да си нанијела довољно серума. Оставите да серум делује 15 минута и затим исперите водом и нанеси хидратантну крему.

Прочитајте још: Јефтино, а ефикасно: Природно уље које вам помоћи у борби против перути, свраба и иритације темена главе!

Зашто је овај серум добар?

Лимун садржи антиоксидансе и витамин Ц те посвјетљује кожу, а рајчица је такође пуна антиоксиданса и витамина Б1, Б2, Б3, Б6, А и К. Резултат је фантастични серум који ће помоћи да смањите подочњаке и негујте нежно подручје око очију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas