Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Ножеви Спајдерко

Неодољиви паук из Колорада (ФОТО)

Позната компанија из Голдена, са препознатљивим стилизованим пауком на оштрици, вероватно је највећи светски произвођач квалитетних фолдера

1597220244_spyderco.jpg
спyдерцо - фото: Спyдерцо
Oglas

“Спајдерко” нове моделе представља тржишту квартално, свака три месеца чиме растерећује производњу и развој али наглашава маркетинг и задржава пажњу љубитеља и корисника. 

Прочитајте још: Привесци за кључеве, тактичке оловке, батеријске лампе... а када затреба - ОРУЖЈЕ (ФОТО)

Стилизовани паук је лого “Спајдерка”, фото: “Спyдерцо”

Јоџимбо 2 из специјалне серије осмислио је Михајло Јањић “наше горе лист” и човек који већ деценијама представља озбиљан ауторитет у САД по питању самоодбране и тактичке употребе ножа. Његов лагани (116 гр) фолдер има потуно равну оштрицу у “Варнллиф” форми са финим врхом за дубок продор и танким конкавно брушеним сечивом. Првенствено борбени нож, Јоџимбо се може користити и као свакодневна алатка за прецизне резове попут скалпела. Сви детаљи су мат црни што је изгледа поново у тренду а цена је 260 долара. 

Јоџимбо 2 је првенствено борбени нож, фото: “Спyдерцо”

Шапарал Сан анд Мун члан је породице компактних фолдера са лоцк-бацк бравом и равно брушеним сечивом дугим 71 мм. Припада тзв. “Престиж” серији коју одликују квалитетни материјали и јединствена дизајнерска решења. Овога пута, инспирација је био источњачки “Јин и Јанг” дијалектички симбол. Једна страна дршке од белог Г-10 има јарко црвени, округли уложак који симболизује Сунце док је са супротне стране црни Г-10 са уграђеним кругом од правог седефа који представља Месец. Овај Шапарал има дискретну жичану шналу за дубоко ношење и кошта 230 долара. 

Инспирација за Шапарал је био источњачки “Јин и Јанг”, фото: “Спyдерцо”

Астуте припада јефтиној “Валуе фолдер” серији ножева који користе нерђајући челик 8Цр13Мов. Астуте има танак профил који се одлично утапа у џеп тако да омогућује неприметно ношење. Облик 77 мм дугог сечива је типачина за “Спyдерцо” – издужени лист равно брушен целом висином. Лајнери су челични, брава је линер лоцк а охрапављена дршка гарантује сигуран хват. Величина и облик су подесни за свакодневно ношење уз максималну дискрецију. На овом фолдеру од 65 долара обједињена су проверена решења уз популаран формат па нема сумње да ће бити добро прихваћен од корисника.

Астуте је квалитетан а јефтин преклопни нож, фото: “Спyдерцо”

Прочитајте још: Оштрицом на смртоносну аветињску мрежу (ФОТО)

На жалост, због пандемије Цовид 19 тренутно су нам доступни само материјали прес-службе. 

Драган Шапоњић 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas