Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРОЈКЕ

Нумеролошка прогноза за АВГУСТ: Многима ће се живот претумбати, а неки ће бити НАГРАЂЕНИ

Јединице ће коначно на одмор, четворке ће бити награђене за рад, а осмице ће се заљубити!

1627475463_LubenicaSater.png
Фото: Шатер
Oglas

У овом месецу за нашу земљу је доминантан број осам, а то говори да нам предстоји нека мала срећа, јер је осмица добар анђео-чувар. Наравно, она доноси и материјални добитак, па се надајмо да ће све бити добро по нас.

Прочитајте још: ТИТА су у Ужице довели четници, а Коста Пећанац му је набавио документа

Потребно нам је само мало више мира и разумевања. Мржња не доноси никоме добро, већ се враћа ономе ко је другом шаље. Зато би било добро да се свако добро преиспита и схвати зашто се тако понаша.

Јединица

Многи од вас би могли бити на одмору, јер број пет то доноси, док ће остали можда сређивати простор у којем живе, или решавати стамбено питање. У сваком случају, овај месец је добар за дружење, одлазак у природу, и отварање "на добро". Искористите ове позитивне вибрације и уживајте, али не заборавите да чувате здравље.

Прочитајте још: Јауци убијеног жандарма одзвањају СМЕДЕРЕВОМ: Убиство браћe Луњевица било је повод за смрт Драге Машин

Двојка
Код вас ће бити доминантна породица. То некоме доноси брак, дете, бригу о старијим члановима домаћинства... У овом тренутку, када планете нису баш најбоље "постављене", искористите ову Венерину топлину и покажите се у најбољем светлу. Живот вам може бити опуштенији, само ако то себи допустите.

Тројка

Ви, емотивци, покушајте да будете што смиренији. Јер, седмица доминира, а она може донети бриге и тешке моменте. Зато се немојте превише експонирати, јер само смирени можете све то лакше пребродити. Мислите позитивно. Брините о себи.

Тројке брините о себи!

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Четворка

Радници као што сте ви, у овом месецу, због утицаја броја осам, имате могућност да добијете заслужену награду. Углавном ће признања добити они чији је посао везан за неку врсту униформе.

Петица

Због броја девет, који је за вас у овом тренутку доминантан, предстоји вам "велико спремање" у животу. Направићете селекцију онога што је битно - од онога што вас оптерећује. Наравно, то ће се односити и на пријатеље, који су вас до сада користили, а да притом нису бринули о вашим потребама.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Како се рачуна биоритамски број?
Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете то на прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978. године, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).

Шестица

Овај месец ће за вас бити нови почетак - доноси добре вибрације за све што урадите, јер јединица даје снагу да то остварите. Када наступи такав период, скупљајте снагу за време које долази и чувајте новац. Покушајте да се мало промените и да се окренете себи.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Седмица

Штампано издање Треће око

Пустите да вам овај месец полако оде. Јер, двојка доминира, а она доноси мале издатке, трошак и блокаде због којих би ваша душа патила. Зато, окрените ту енергију у другом смеру, нађите времена да се одморите и смирите.

Биће трошкова, али и остварених снова.

Осмица

Потребно је да смирене особе попут вас понекад осете нешто лепо, а то вам доноси тројка. Она говори да се емотивно будите и да све проживљавате срцем. Могло би то бити и нешто јако лепо и занимљиво. Пустите да вас емоције понесу, ради остварења нечега о чему маштате.

Прочитајте још: Руска врачара је у Мионици непогрешиво читала будућност за 10 ДИНАРА, а онда је настао ХАОС у српској вароши

Деветка

Август за вас неће бити превише лак, јер ћете бити под утицајем четворке. Упорна особа попут вас може то искористити да реши пословне бриге. Не би било лоше да одете на систематски преглед. Немојте превише бринути, само се мало више ангажујте на послу.

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању ТРЕЋЕ ОКО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas