Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФРИЗУРА

Плавуше су увек у моди, али НИКАКО и НИКАДА ова нијанса!

На основу фотографија многих светских звезда лако је извући закључак какве боје су ове јесени у тренду.

1601021480_depozitskracen.png
Oglas

Док су се неке одлучиле за нијансе које је лако одржавати јер не захтевају често одлажење у салон, друге су пустиле машти на вољу и одабрале упечетљиве нијансе које подразумевају чешће фарбање.

Пастелна пинк

Апсолутни хит ове сезоне је пастелна пинк. Иако таква фарба најбоље “приања” на већ избељену косу, постоје полутрајни производи који су посебно формулисани за тамне власи.

Увек плавуше! Фото: Депозит
Пинк или ружино дрво је за смелије даме...

Па, ако је ова боја, која је позната и као “ружино дрво”, на вашој листи фарба које бисте да испробате ове јесени, зашто то не бисте учинили одмах. Желите ли смелији изглед искомбинујте више нијанси пинк или се определите за такозвану балајаж технику. Мада, ако је судити по многим модним фотографијама, најмодернија је “испрана” пинк.

Прочитајте још: Исушени праменови? Реците им ЗБОГОМ! Ево како да направите ГЕЛ ОД ЛАНЕНОГ СЕМЕНА за коврџаву косу

Као природна плавуша

Плавуше нису изашле из моде, али ове сезоне заборавите на изблајхане, платинасте луткице, већ ако волите светлу боју косе настојте да она делује што природније, као да сте рођени у Скандинавији.

Плавуше су у моди, али не и блајхане луткице.

Ипак, савет фарбаним плавушама је да обавезно користе специјалне шампоне који штите власи од претераног исушивања.

Прочитајте још: Како правилно ЧЕШЉАТИ КОСУ према томе да ли је РАВНА или КОВРЏАВА

Широки праменови

Трешња црвена
Упечатљивија од ружиног дрвета је једино коса у боји трешње. Овај тренд можете да испратите на два начина - да се потпуно офарбате у црвено или да примените балајаж технику и косу изнијансирате.

Чак и бринете, уз помоћ једног трика, могу на тренутак да заличе на плавушу. То се постиже уз помоћ два шира, упечатљива прамена која уоквирују лице. Управо тако ових дана изгледа, на пример, Бијонсе, а вероватно вам је сада пред очима и Џенифер Лопез.

Бјонсе и Џенифер Лопез су офарбале само два прамена.

На исти начин можете да удовољите свом хиру и проверите како бисте изгледали као црвенокоса. Довољна су само два црвена прамена, можда баш у боји трешње. Тако ћете истовремено испробати два тренда за ову јесен.

Пинк боја је модерна Фото: Депозит

Сјај

За све даме које су задовољне бојом коју тренутно имају и само желе да она изгледа освежено и животније, решење су полутрајне фарбе које ће подарити сјај. Промена ће се најбоље видети на бринетама и црнкама, а притом без много труда. Наиме, ове фарбе постоје у готово стотину нијанси и са њима можете да експериментишете и код куће, дакле без помоћи професионалаца.

Прочитајте још: Имате КОВРЏАВУ КОСУ: Уз овај савет УЈУТРУ ћете се будити са НЕТАКНУТОМ ФРИЗУРОМ

Изнијансиран корен

Сенка односно коректор за корен косе одлично прикрива израстке. Обично се бира тамнија нијанса од оне на врховима косе и уз помоћ ове технике ублажава се контраст између боје на темену и оне на крајевима.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas