Oglas
· · Komentari: 0
HOLIVUD

Razočarao je žene širom sveta priznanjem da je GEJ, a sada je zvezdi serije "Bekstvo iz zatvora" USTANOVLJEN AUTIZAM

Glumac Ventvort Miler podelio je sa fanovima teške trenutke kroz koje prolazi.

1627502462_prison.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Konstantin Pichugin
Oglas

Ventvort Miler, kojeg je publika zavolela u ulozi Majkla Skofilda iz popularne serije "Bekstvo iz zatvora", objavio je jednu neverovatnu vest na svom Instagram profilu.

Naime, glumac je podelio sa fanovima da mu je dijagnostifikovan autizam tokom karantina prošle godine.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

"Ovo nije nešto što bih promenio. Činjenica da imam autizam je deo mog identiteta, deo svega što sam postigao. Ove jeseni obeležava se jedna godina kako sam dobio dijagnozu autizma. Najpre sam je postavio sam sebi, a onda je zvanično dobio i od profesionalaca. U pitanju je bio dug proces pun mana, koji je neophodno ispraviti po mom mišljenju. Ja sam odrastao čovek, a ne dete od pet godina", napisao je Miler i dodao:

"Moja dijagnoza bila je šok, ali ne i iznenađenje. Pet decenija života posmatram novim očima. Ne želim da rizikujem da iznenada budem istaknuti, nedovoljno obavešteni glas u javnosti. Zajednica okupljena oko autizma kroz istoriju je bila ućutkivana. Drugi su govorili umesto njih, ili 'preko' njih. Ne želim da nanesem dodatno zlo, već samo da dignem ruku i kažem - i ja sam tu. I bio sam dugi niz godina, samo to nisam znao", napisao je glumac.

​NJegova objava nakon tri dana sakupila je više od 100 hiljada lajkova, dok su se komentari podrške nizali ispod bele fotografije.

Milerovo prvo priznanje

Podsetimo, Miler se nakon velikog uspeha koji je doživeo u seriji "Bekstvo iz zatvora" dugo borio sa glasinama da je gej. Iako je odbio da prizna istinu za magazin "InStyle" 2007. godine, glumac je nakon pet godina odlučio da progovori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prison Break (@prisonbreak)

Tada je objasnio da je bio svestan da njegov seksualni identitet u patrijarhalnom društvu nailazi na otpor i negodovanje, i da je kao tinejdžer zbog mržnje prema sebi pokušao nekoliko puta da oduzme život.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas