· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

РУСКИ хороскоп за 2021. Светлане Клепше: Ован напредује, а један знак ће сигурно ући у БРАК (1 део)

Чувена руска астролошкиња Светлана Клепше каже да ће нам ова година донети много доброг, јер коначно има наде!

1611141347_deporuskinja.png
Фото: Депозитфото

Ован

Последњих година живот Овнова био је препун успона и падова, тако и наглих промена, уз превише одговорности, али и критика. Ипак, ово је донело нешто добро - припадници овог знака су се "прекалили", постали јачи и стрпљивији. Схватили су да је за постизање успеха потребно планирање и постављање већих циљева. Брзо ће се "кретати" кроз оно што се дешава и, наравно, предузимати акције. Ово се посебно односи на Овнове рођене од 26. марта до 4. априла.

Покрећите пројекте, правите планове, све ће вам ићи од руке, лако ћете се кретати кроз годину.

Добра година за покретање нових пројеката и пословања, који ће бити посебно успешни ако буду изграђени на "онлајн" платформама. Период је погодан за пословна и лична партнерства. Људи који ће им ући у живот биће поуздани, озбиљни и високог статуса. Добра срећа у односу са надређенима, старијим људима, владиним агенцијама.

Прочитајте још: Гробови ових девојака и данас СВЕТЛЕ ноћу, а њихова прича ЛЕДИ КРВ у жилама

Светлана Клепша Фото: Приватна архива

Бик

Бикови су поуздани, издржљиви људи који воле удобност и доследност и не воле промене, па им зато можда долазећа година неће "најдража". Мир ће им пружити прављење залиха. Не бих саветовала Биковима да ове године некоме позајмљују новац, нити да они позајмљују. Требало би и да припазе на здравље. Такође, може им сметати однос са надређенима, који ће бити веома захтевни. У свему им саветујем стрпљење.

Направите залиху, не позајмљујте, пазите на здравље, поштујте шефа. Стрељење.

Припаднице лепшег пола требало би да буду опрезне а, истовремено, да се не плаше да унесу нешто ново у везу. елемент унутрашње слободе. Рођени од 26. априла до 5. маја можда ће ипак упасти у нерешиве проблеме са партнером. А они чији је рођендан у периоду од 13. до 18. маја ојачаће у свом послу и започети нове пројекте.

Прочитајте још: Чупави, огромни и гађали су камењем америчке војнике. Ко су ОНИ?

Близанци

Ово је најспретнији, најфлексибилнији знак који се може прилагодити било којим условима. Из Водолије, сродног знака, долази им добар аспект са Јупитером, великим добротвором, и то ће се осећати читаве године. Близанци ће учити нове ствари, путовати, стицати нова познанства, пријатеље и истомишљенике. Рођени од 27. маја до 4. јуна имају велике шансе за напредак у каријери.

Јупитер је ваш добротвор, а предстоје вам судбоносни догађаји! Тражите партнера!

Поред овога, предстоји им циклус помрачења и судбоносни догађаји. Сада је време да девојке потраже животног партнера. Некима ће се посрећити на далеком путовању.

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

Супер година Фото:Депозит

Рак

Зна се да је ово најосетљивији и најрањивији породични знак. Ракови су пропатили у минулом периоду. Иако су се толико трудили да створе породицу, саграде кућу, добију децу, неки од њих изгубили су своје вољене. Тешко су контролисали емоције, а последње две године живели су под теретом одговорности. Ипак, после свега тога постали су зрелији у мудрији.

Ракови су патили, сазрели и одахнуће коначно!

Добра вест је да се лошим дешавањима ближи крај, а то се посебно односи на жене. Ако сте успели да одржите везу и до краја ове године, можете одахнути. И на пословном плану постаје мирније и стабилније.

Прочитајте још: ДВЕ године су путовали до СРБИЈЕ, а када је дошла ЦРВЕНА АРМИЈА уништили су ОФИЦИРСКЕ униформе (ФОТО/ВИДЕО)

Лав

Лавови су племенити, великодушни и лепи. Овим знаком влада Сунце, а под његовим покровитељством налазе се и владари. Ипак, све њих очекују тешка времена. Ово се посебно односи на рођене од 26. јула до 6. августа. Лав је навикао да добија свој лавовски удео, али сада је потребно смањити апетите.

Лав мора да смањи апетит и научи да буде тимски играч, па ако се не плашите промена...

Година учи Лава једноставности, како уважити мишљење пријатеља и надређених. На послу неће бити лако, а боља ситуација биће тек 2022. Припаднице лепшег пола можда ће упознати човека свог живота. А за све Лавове је важно да науче да буду тимски играчи, да се ослоне на пријатеље и да буду великодушни. Ако се не будете плашили промена, и ова година ће може бити обележена лепим догађајима.

Прочитајте још: Научници потписују петицију ПРОТИВ слања порука у СВЕМИР: Мисле да су ванземаљци претња за нас?!

Девица

Ово је интелигентан знак, који се одликује педантношћу и високом ефикасношћу, и међу њима има доста лекара и рачуновођа. Девице су имале подршку Сатурна у последњих неколико година, а 2020. им је у некој мери олакшао Јупитер. Међутим, ту је и утицај Нептуна - планете илузија, разочарања, зависности, као и духовног раста и служења, који је прешао две трећине знака за протеклих девет година, и донео пад критичког мишљења, па и грешке у раду.

Нептун је изазивао грешке у раду, доносио разочарења. Ускоро добијате подршку Плутона!

Ипак, из овога се нешто научило: Девице су постале љубазније, поверовале у "више силе", неко је пронашао свог унутрашњег Бога. Нептун ће и даље утицати на оне рођене од 13. до 17. септембра, а они из треће декаде у септембру ће добити моћну подршку Плутона - ово је време велике реализације и то професионалне. Жене имају прилику да упознају озбиљног и утицајног мушкарца.

Руски годишњи ХОРОСКОП за осталих 6 знакова можете прочитати ОВДЕ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.