Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЗЕ

Шансе за успех "рециклиране везе" су 50% и зависе од ОВОГА

Он се каје, а ни вама није свеједно. Да ли се помирити?

1612085165_par.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Нисте ни први ни последњи који размишља да ли се треба помирити са бившим партнером или је, ипак, боље да остане ту где је - у прошлости.

Прочитајте још: Уочите психопату на време: 4 ствари их одају

Џо Камерун, амерички стручњак за везе, каже да су шансе да погрешите увек 50-50, јер никада не можете да будете сасвим сигурни у исправност одлуке. Али оно што он саветује, може да буде од помоћи и да вам олакша ствари. Тако он предлаже да стару везу "рециклирате" само у следећим околностима:

  • Ако вам срце и даље снажно куца када сретнете или помислите на бившег, а у међувремену сте покушавали да га заборавите упуштајући се у везе са другим особама и није вредело - дајте шансу и њему и себи. Против емоција се не може.
  • Уколико сте коначно схватили да сте и ви грешили у прошлости, па да би однос сада могао да изгледа много боље, јер коначно знате шта је то што ви можете да исправите - помирите се.
  • Само ако сте сигурни да је партнер искрен у покајању за грехе које је чинио и уколико сте од њега добили гласно извињење за увреде и повреде, пружите му прилику да докаже да може да буде бољи и посвећенији.
  • Ставите на мали тест и себе и њега, па се прво неко време виђајте без пољубаца и загрљаја, пијте кафу, разговарајте, рашчистите све што вас мучи, па ако схватите да можете да функционишете заједно, а емоције постоје, обновите везу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas