Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕХНИКА

Савладајте ФРАНЦУСКИ ПОЉУБАЦ до савршенства

Пољубити неког, а да то буде незаборавно, заиста је велики изазов.

1607441611_Depositphotos_38658665_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Потребно је ускладити толико тога, покрете језиком, уснама, позицију носа, као и најважније – дисање. Било да вам је први пут да љубите дату особу, или јој једноставно желите оставити нешто по чему ће вас памтити, ако желите да будете уметник француског пољупца, морате знати мале тајне великих зналаца.

Технику љубљења колико год да мислите да познајете, увек можете побољшати. А резултат? Рецимо само да ваш вољени неће моћи да ухвати праву линију након таквог једног пољупца. Мали водич који је пред вама открива вам како да савладате тај магични француски пољубац.

НАПРАВИТЕ ПРВИ КОРАК

Не чекајте да он пољуби вас. Направите ви први корак. Стручњаци тврде да је свако од нас одговоран за своје задовољство и да не би увек требало од других очекивати узбуђење, а самим тим ни пољубац. Како би подигли узбуђење, започните са благим пољупцем у чело, затим благо додирните његов врх носа, привуците га у струку и започните са француском авантуром.

Прочитајте још: Зашто ЗАТВАРАМО ОЧИ док се ЉУБИМО?

БИРАЈТЕ ТРЕНУТАК

Ништа не може да поквари савршен пољубац у француском стилу од лоше одабраног тренутка. Под њим се мисли на онај после обилне вечере, нарочито ако сте јели нешто заиста лепљиво и богато, што још увек “ловите” по устима.

Фото: Депозит

ЗАПОЧНИТЕ ПОЛАКО

Када је реч о француском пољупцу, нема потребе за журбом. Она вам заправо може донети више штете него користи. Полако дакле, емотивно и сензуално. Ако форсирате пољубац, то може бити врло непријатно, и можете деловати непотребно грубо. Будите сигурни да и дата особа има жељу за пољупцем, пре него што започнете са свим.

Прочитајте још: Пољупци утичу на везу, а ево и како!

ИНСТРУКЦИЈЕ ЗА ПОЉУБАЦ

Прво нежно пољубите врх усана вашег пратнера, а затим дно. Дозволите њему да уради исто. На овај начин се ваше усне представљају једна другој. Језиком лагано окрзните простор између усана. Потражите његов језик. Али никако нападно, већ врло лагано и испитивачки (изазивачки заправо). Ако вам узврати, поиграјте се језицима пар секунди и вратите се на усне. Посветите пажњу горњој, па доњој усни партмера, лагано их сисајући. Када осетите конекцију и усклађеност, унесите мало интензитета у целу причу.

Прочитајте још: Да ли ће жена бити СТРАСТВЕНА У КРЕВЕТУ? Мушкарци на ОВЕ НАЧИНЕ откривају сексуалност партнерке

БУДИТЕ ПРИСУТНИ И СТРАСТВЕНИ

Покушајте да не размишљате превише о томе шта следује и колико сте вешти у љубљењу. То су заправо две највеће грешке при љубљењу. Осим тога потрудите се да се фокусирате на ужитак. Оно што француски пољубац чини савршеним јесте присуство, али и страст. То не треба да буде формалан чин, већ дело испуњено емоцијама у које ћете унети цело своје биће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas