· · Коментари: 0
ТРЕНД

Блуза без бретела СКРАЋУЈЕ фигуру! НЕ, ако је понесете као и Софија Вергара (ВИДЕО)

Блуза без бретела скраћује фигуру, како је носи Софија Вергара?

1623826584_Sofija-Vergara.PNG
Фото: Instagram/ screenshot sofiavergara

Софија Вергара (43) има савршено тело па може да носи шта год хоће! Није баш тако, јер хаљине и блузе без бретела не може да носи свако!

Прочитајте још: Британска краљевска породица изненађена истраживањем шта људи мисле о Кејт

Годишњица брака Софије Вергара

Софија Вергара је у понедељак прославила годишњицу брака са супругом Џоом Манђанелом. Том приликом је обукла хаљину без бретела и сви су били одушевљени. Хаљину је креирала Veronica Beard и реч је о цветном дезену.

Међутим, Софија Вергара је краљица блуза и хаљина без бретела. Како их она носи?

Блуза без бретела скрати фигуру

Овај део гардеробе већини девојака скрати фигуру, па би близу без бретела требале да избегавају све даме које имају краће тело и дуже ноге. Њима би дужа хаљина без бретела добро стајала, али краћа - не.

Без бретела увек носи у комплету.

Софија увек бира комплете без бретела, па ако носи такву блузу сваки пут дода панталоне исте боје, јер тако издужује тело. Рецимо, уз пинк блузу обукла је и пинк панталоне, што је чини витком.

Вергара носи комбинезон Tie-Dye

Софија је обукла плави комбинезом чији је дезен “Tie-Dye”. Наиме, реч је о фарбању материјала тако што се део блузе или панталона веже чвором и потопи у боју, а везани део остане неофарбан.

Прочитајте још: Фамозна црвена хаљина Кејт Мидлтон планула, а тај модел стоји свим женама! (ФОТО)

Софија је обукла, дакле, комбинезон са три четврт широким панталонама. Овај модел би већини девојака скратио фигуру, али Софија Вергара је висок 170 сантиметара.

Софија је недавно обукла и црвену хаљину без бретела, а једини украс је била трака са шљокицама.

Прочитајте још: Роберт де Ниро о промашајима у каријери: Преварили су ме у филму КУМ!

Софија и Џо су већ седам година заједно, а венчали су се 2015. године.

Софија и Џо су имали спектакуларно вечање, а међу званицама су били Арнолд Шварценегер, Риз Витерспун и многи други.

Прочитајте још: Дугачка хаљина је ХИТ лета, али да не би испале СМЕШНЕ паметно је одаберите (ФОТО)

Софија је том приликом носила хаљину са кристалима коју је дизајнирао Зухар Мурад, а било је потребно 1,657 сати да се направи!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.