· · Коментари: 0
ТРЕНД

Дугачка хаљина је ХИТ лета, али да не би испале СМЕШНЕ паметно је одаберите (ФОТО)

Једнобојне, са дезеном или каишем - дугачке хаљине су савршен избор за лето.

1623571533_dugacka-haljina.png
Фото: Депозитфото

Дугачке, махом у дезенима али и једнобојне - баш такве су тренди хаљине, у којима ћете женствено корачати овог пролећа и лета.

Прочитајте још: Одећа од ЛАНА поново у моди: Материјал који најбоље РАСХЛАЂУЈЕ током летњих дана! (ФОТО)

Фото: Депозит

Дугачке хаљине не спутавају

Заједничко им је и то што не спутавају, односно нису припијене уз тело већ само овлаш наглашавају облине.

Асиметричне, сачињене од неколико делова, везане врпцом око врата.

Изузетак су оне наглашено елегантне, са дубоким шлицем, који открива ногу готово до кука. Тело можете да разоткријете и асиметричним моделом, сачињеним од више делова који уз помоћ врпци око врата и рамена чине целину.

Асиметрија је присутна и на горњим деловима хаљина, када је једно раме "спуштено" и голо, док се на другом задржао рукав.

Дугачки, али и без рукава

Сходно топлом времену, руке су потпуно голе или скроз покривене, тањим материјалима. Средине нема. Волани и благо наглашене фалте лепо пристају свим моделима, чинећи их романтичним, чему доприносе и транспарентни материјали са деликатним принтом.

Елегантна у боји сенфа Фото: Депозит

Прочитајте још: ШИК модне комбинације за лето: Овако укомбиноване ствари учиниће вас КРАЉИЦОМ града!

Уз хаљине можете да обујете буквално све, у зависности од прилике и личних афинитета - од стилизованих јапанки, преко кожних папуча, кратких чизмица, балетанки, до сандала са високим потпетицама.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.