Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМИСИЈА

ШОК ТОК, емисија о познатима која је освојила публику: Пикантерије из живота наших звезда доносе вам Ксенија Бујишић и Огњен Несторовић.

„Шок ток“ је породични вечерњи шоу који се приказује уторком, средом и четвртком од 23 сата на Првој телевизији, и који је за кратко време емитовања својим шареноликим садржајем освојио срца гледалаца.

1607951890_pjimage.jpg
Фото: Промо
Oglas

За  разноврстан, богат и занимљив програм побринуо се један од најбољих зналаца свих актуелности у свету познатих, Огњен Несторовић, аутор ове емисије, али и њен домаћин уторком и четвртком. Док нас кроз јавни и тајни живот наших звезда средом увече води једно од најлепших лица Прве, Ксенија Бујишић.

Фото: Промо

Актуелна дешавања са јавне сцене, коментарисање са познатим личностима, промоције нових песама, откривање талената наших “селебритија”, разне пикантерије из њихових живота, само су део ове колажне емисије која кроз три узастопна дана забавља публику крај малих екрана.

Све три вечери се садржајно разликују, али их повезује рубрика „Ко је бољи“ у оквиру које две познате личности посећују српску породицу и са њима обављају задатке које до сада нису имали прилику да раде, а затим, у трећој емисији публика бира победника гласајући на друштвеним мрежама. Тако сте до сад могли да видите како су се у новим изазовима и пословима снашли Милена Ћеранић и Зоран Пајић, који су били гости породице Савкић у подножју Космаја, али и Славица Ћуктераш и Милан Динчић Динча који су одмеравали снаге у прављењу зимнице заједно са породицом Тешановић из села Радобић у општини Мионица.

Фото: Промо

Уторак и среда су резервисани за актуелна дешавања, али и изазове које стављамо пред наше саговорнике. Па сте могли да видите популарну Софију Шубаревић из “Игре судбине” у стрељани, како се некадашња кошаркашица Милица Дабовић снашла као рецепционерка једног београдског хотела, али и како је било нашој екипи у рингу са Вељком Ражнатовићем.  Четвртак је посвећен централном госту, када велике звезде  уживо причају о свом путу ка врху, откривају своје тајне, „скривене“ таленте поседују, хобије и занате као и послове које обављају уз примарну професију. Марија Шерифовић, Андрија Кузмановић, Харис Џиновић, Лука Рацо, Оља Левић, Весна и Ђоле Ђогани, Сања Кужет, Воја Недељковић, Милан Калинић, Тамара Радовановић, само су неки од ексклузивних гостију који су се до сад нашли у фотељи преко пута наших домаћина.

Будите са нама већ вечерас, одмах након серије “Ургентни центар” јер смо вам припремили прегршт изненађења и добре забаве, за добар и миран сан.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas