Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

Шта НИКАДА мушкарац не сме да обуче уз ОДЕЛО

Обично се каже да је мушкарцима најлакше да одаберу одговарајућу одевну комбинацију која ће им омогућити да изгледају савршено у свакој прилици, али веома је битно како ће уз одређену гардеробу уклопити ципеле и чарапе

Depositphotos_43447885_s-2019.jpg
Фото: Депозито
Oglas

 Важно је знати основна модна правила, али добро је да се руководите и личним афинитетима и да свом стилу дате препознатљив печат. Чак и ако понекад прекршите модна правила не заборавите да је у тренду оно што волимо да носимо и у чему се осећамо пријатно. Међутим, поред доброг стила у облачењу најважније је да мушкарац  да буде чист и негован.

Прочитајте још: Уколико имате ових ШЕСТ НАВИКА, ви сте даса са стилом и жене вам не могу одолети

Мушки целулит
Поблем са целулитом имају и мушкарци, али се код њих “поморанџина кора” појављује на мање видним местима.Три одсто мушкараца има целулит  у пределу абдомена и изнад струка и томе су најчешће подложни гојазни мушкарци. Целулит ће нестати уколико пређете на избалансирани начин исхране и почнете да се бавите физичком активношћу.

Чарапе јарких боја

Ипак, важно је поштовати неколико правила. Уз одело никако немојте носити чарапе јаких боја и упечатљивих шара, већ их сачувајте за лежерније прилике. Фармерке и кратке панталоне најбоље иду уз тамне кратке чарапе које покривају само стопала (како се не би виделе из обуће), лежерне ципеле или патике.

Црвенило на лицу

Многи мушкарци после бријања имају проблем са црвенилом на лицу.

Купите оштар бријач

Како би се то избегло, препоручују се оштрији бријачи, јер ће тупи и коришћени још више изиритирати кожу. Ако до тога, ипак, дође, сигурно ће вам помоћи разни препарати, а ми вам предлажемо да на потпуно природан начин решите проблем и то уз помоћ меда.

Прочитајте још: Мушкарци воле када им се жене диве, а САТ И ЦИПЕЛЕ откривају много

После бријања нанесите на лице танак слој домаћег меда и оставите да одстоји десетак минута. Након тога исперите лице хладном водом и нанесите умирујућу крему.

Мушкарци имају нежнију кожу Фото: Депозитфото

Мед ће вам умирити црвенило и уједно нахранити кожу, а има и антисептично дејство, па ћете се помоћу њега решити токсина и бактерија.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas