Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Невероватна тврдња АСТРОЛОГА: Судбина може да се ПРОМЕНИ! Како? Одговор лежи у 12. пољу наталног хороскопа

Када се осврнемо на све оно што смо током живота прошли, можемо приметити необичне догађаје који су у своје време деловали случајно и небитно.

1619688940_Depositphotos_10179599_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Међутим, када у оквиру целокупне слике све то још једном сагледамо, неретко ћемо схватити да су те, наизглед, случајности итекако биле окидачи за неке животне заокрете који су касније уследили. Другим речима, сва искуства која смо до сада проживели укључена су у свеопшту слику резултата онога ко смо и где смо данас.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Нема човека који бар једном није имао необичан доживљај за који нема рационално објашњење. Добри примери су када нас партнер позове баш у тренутку када се спремамо на превару или када се случајно појави неко кога смо баш хтели да избегнемо. Да ли је то Марфијев закон или Марфи чучи у сваком од нас?

Карактер чини судбину? Може да је мења?
Шта је Марфијев закон?
Популаран израз који означава предодређеност извесности појаве непожељног догађаја. “Све што може да крене наопако, кренуће наопако”. Тачно је да ће све кренути баш онако од чега највише стрепите, али о томе не одлучује неко одозго, већ ваша подсвест.

Пошто астролошко учење каже да карактер чини судбину, поставља се питање на који начин човек, својом вољом, може да утиче на дешавања која зависе од спољног света.

Судбину кроји 12. поље наталног хороскопа!

Прочитајте још: Ваге возе бео, а Шкорпије ЦРНИ ауто. Шта купује ЛАВ?

Одговор на то питање лежи у снази наше подсвести или, астролошки речено, 12. поља наталног хороскопа.

Фото: Депозит

Квалитет овог поља говори о томе каква је веза између свести и подсвести. Уколико особа има тешку планету у том пољу, то говори да је моћ самоспознаје велика јер ће је на то приморавати животне тешкоће описане симболиком планета која су присутне.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

Особине личности које се развијају натераће особу да се позабави својим духовним животом, јер све што јесмо или нисмо - живи у нашој подсвести.

Ту су уписане хроничне болести и невоље
"Тешке" планете
Било која тешка планета у добром аспекту са личним планетама говори о томе да особа има начин да направи дубоке духовне увиде који ће јој бити звезда водиља. Међутим, исте те планете у додиру с тешким указују и на озбиљне животне препреке које су, у ствари, водичи ка путу духовности, јер невоља води ка путу исцељења.

Велико сударање између оног што нам је дубоко несвесно усађено и оног што рационално мислимо да нам припада, води у фрустрације које, даље, неретко воде у болест.

Марфи нас не завитлава, него усмерава.

То објашњава због чега 12. поље хороскопа, осим подсвести, представља и хроничне болести и невоље које нас муче током живота. О томе хоће ли особа, несвесно, активирати физичке тегобе (повредом или болешћу) или ће освестити своје унутрашње садржаје, говоре аспекти планета које су повезане са овим пољем.

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

Иако је снага нашег ума несагледива, чак ни највећи посвећеници у духовна учења не могу је у потпуности савладати. Врхунац тих учења била би апсолутна контрола над делом личности над којим немамо свесну власт.

Прељуба
Па тако, уколико смо пожелели превару, наша подсвест је дозвала потенцијално превареног партнера како би нас спречила да урадимо нешто што није у складу с оним што нам припада. Али то не значи да је наш партнер заиста судбински и Богом дан, већ то значи да га наша подсвест види на тај начин.
Ми несвесно призивамо будуће догађаје!

Астрологија тврди да управо о том делу наше личности говори планетарни распоред у тренутку рођења, што за резултат даје на неки начин већ испрограмиран мозак који као такав хрли да испуни астролошке слике које су му задате рођењем. У оквиру тог учења, одговор на необична дешавања је једноставан. Ми несвесно призивамо догађаје и људе.

Прочитајте још: Рубен Папиан је 2013. предвидео КОРОНУ, а сада тврди: У јулу се нови талас Срба враћа кући, јер ће овде бити боље него тамо

Сами себе кажњавамо и опомињемо, други људи су само пројекције нашег несвесног и они играју улогу коју смо им ми дали. Дакле, карактер може бити под нашом контролом, а тиме и судбина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas