Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Све за прегледе: Младом јутјуберу 18 кривичних пријава због бахате вожње и закуцавања у водене површине (ВИДЕО)

Пре неколико месеци јутјубер Стреет Спеед 717 поставио је видео у коме је са потпуно новим Рам ТРX моделом, добрим за 702 кс, прескакао поток и потпуно га уништио ради више прегледа на свом каналу.

1616513965_autoo.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Стреет Спеед 717
Oglas

Богата деца која уништавају скупоцена возила и којешта како би привукла више пажње на друштвеним мрежама постала су део свакодневнице.

Међутим, како се испоставило, овај амерички јутјубер имена Мајк Хисонг прилично је брутално отрежњен судским путем због стварања оваквих снимака, укључујући и онај у коме је прескакао са прошлом генерацијом Форд Ф-150 модела преко Хуммер теренца, у новембру прошле године.

Прочитајте још: Потез овог момка разбеснео жене у Србији! (ВИДЕО)

Штавише, ово је био први пут да је овом младићу званично уручено судско решење због недоличног понашања, загађивања животне средиме и уништавања имовине.

Мајк је у свом последњем видеу нагласио да је одељење за риболов и бродове у Пенсилванији поднело осамнаест кривичних пријава против њега због снимања видеа, које су укључивале две тачке ремећења воденог тока, сливова и путева, шест тачака везаних за загађивање воде, шест тачака прављења смећа на обали и четири тачке везане за управљање возилом и његово закуцавање у водену површину.

Прочитајте још: Како препознати лажно срећну породицу на друштвеним мрежама? Лако, каже психолог Павлица

Јутјубер покушава да се оправда твдећи да је његова вратоломија изведена на приватном имању и никаква штета није учињена природном окружењу. Он такође наводи да његово возило није испустило било какве течности које би могле изазвати тровање рибе у води.

- Плаћам стотине хиљада долара пореза дословно, а чак не желим ни бесплатне ствари. Желим да будем остављен на миру, али влада једноставно не може да помогне себи - изјавио је Мајк у видеу.

Прочитајте још: Постаните НЕВИДЉИВИ: 6 ОПЦИЈА на Вајберу ће вам омогућити тајно дописивање

- Сматрам да они једноставно желе да ме разапну као пример. Не знам шта се тачно дешава, да ли желе да ме линчују једноставно због тога што им се може, или сматрају да сам добар пример због тога што сам својим видеом добио 1,6 милиона прегледа - додао је Мајк.

Јутјубер тренутно разговара са својим адвокатима како би разрешио ситуацију и обећава још више виралних снимака сличног садржаја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas