Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДНИ ЛЕК

Тајна стара 5.000 година: Пар капи и бићете здрави целе године

Још пре 5.000 година, један тибетански монах открио је и записао рецепт за домаћи препарат, који се узима једном годишње и осигурава добро здравље наредних 365 дана!

1618238159_garlic-5207282_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Многи експерти су га проучавали и дошли до закључка да је ово заиста моћан лек у лечењу и превенцији.

Главни састојак је бели лук - једна од најздравијих намирница које постоје.  

Он помаже код високог и ниског притиска, повишеног холестерола, срчаног удара, атеросклерозе, слабе циркулације и коронарних болести срца. 

Прочитајте још: Волите да пијете КАКАО? Представљамо вам све добробити овог МАГИЧНОГ НАПИТКА

Бели лук за низак крвни притисак
Научно је доказано да алицин, активни састојак из белог лука, може да има ефекат лека на ензиме и да снизи висок притисак. Такође, бели лук има моћ да опусти крвне судове и спречи производњу ангиотензина, пептидног хормона који утиче на појаву хроничне хипертензије.

Рецепт

Састојци: 200 мл 95-процентног алкохола или рума (ако користите алкохол, узмите онај који не садржи метанол или бензалконијум хлорид) и 350 г белог лука.

Припрема: Ољуштите лук, изгњечите га виљушком и прелијте алкохолом. Преспите мешавину у стерилисану стаклену боцу и оставите да стоји 10 дана. Након тога, оцедите течност из флаше и поново је сипајте натраг у боцу. Чувајте у фрижидеру. 

Прочитајте још: ПОТПУНО ПРИРОДАН СЕДАТИВ: Поједите ову мешавину пре спавања и заборавите на стрес!

Употреба: У чашу воде додајте само једну кап мешавине и пијте пре доручка или ручка. Увече пред спавање, додајте 2-3 капи у чашу воде, попијте и лезите.

Напомена: Од наведене количине састојака, имаћете тинктуру око 12 дана, и то је за ову годину сасвим довољно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas