Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЦВЕЋЕ

Топ 7 биљака које имају НАЈЛЕПШИ МИРИС - природан парфем за ваш дом!

Ваш дом може бити прожет прекрасним мирисима, само треба одабрати праве биљке.

1619612690_spring-plant-1333318_1920.jpg
ФОТО: pixabay
Oglas

Листа најмиришљавијих биљака за ваш дом: 

Матичњак

Матичњак је вишегодишња биљка која расте густа и грмолика. Ако четкате или лагано трљате лишће, наћи ћете арому слатког лимуна.

Бели јасмин је елегантна опција за ваш стан.

Лаванда

Лаванда није само биљка лепог изгледа, она такође дивно мирише! Опуштајући и нежни мирис који може прожети собу својим суптилним мирисом. Често гајена на отвореном, лаванда је дивна биљка коју можете држати и у затвореном.

Прочитајте још: МЛЕКО и ПИВО за ваше биљке - дају невероватан сјај листовима!

Бели јасмин

Са својим густим зеленим лишћем и прилично белим цветовима, јасмин је познат по томе што је једна од елегантнијих опција за затворене просторе. Ова биљка даје слатку и нежну арому, коју многи упоређују са свежим платном.

Биљка христов венац одаје воћну арому.

Гарденија

Гарденија је једна од познатијих мирисних собних биљака. Ова собна биљка има тамнозелене сјајне листове и беле цветове који дају ароматичан мирис.

Дрво лимуна

Лимун, поморанџа и друге биљке лимунског воћа могу додати воћне мирисе вашој затвореној башти. Патуљасто формирани у минијатурно дрвеће, цитрусима је потребно сунчево светло и топлота да би произвели мале мирисне цветове који миришу на њихово воће.

Прочитајте још: Борац против бактерија расте на вашој тераси - ДРАГОЉУБ, најукуснији цвет! (РЕЦЕПТ)

Стефанотис

Са атрактивним тамнозеленим листовима који изгледају добро без обзира на годишње доба, стефанотис је биљка попут винове лозе која ствара гроздове воштаног цвећа слатког мириса у пролеће и лето.

Христов венац

Ова биљка нуди очаравајуће цветове. Поред свог сложеног изгледа, христов венац одаје мирис менте и воћну арому.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Резултати преводПратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas