Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

"Говорила је "НЕ, ТАТА!" пре него што сам је УБИО": Задавио трудну супругу и две ћерке, а сад је у ПИСМУ открио ДЕТАЉЕ

Крис Вотс, до детаља је у писму описао убиство своје трудне супруге

1602144803_enon-vots.JPG
Фото: Фацебоок принтсцреен/Shanann Watts
Oglas

Ватс је наводно детаљно описао убиство Шенон у једном од његових затворских писама - пошто је такође открио да је о "убијању маме коју је волео" размишљао "недељама".

Прочитајте још: Доналд Трамп је оболео од КОРОНЕ, а све то је предвидела БАБА ВАНГА и ту НИЈЕ КРАЈ

Детаљи стравичних убистава приказани су у новом Нетфликовом документарном филму Америчко убиство. Убица супруге тренутно служи вишеструке доживотне казне у затвору због убиства трудне супруге и две младе ћерке, Беле, четири године, и трогодишње Целесте, 13. августа 2018, у Колораду.

- Погледала ме је и умрла. Знао сам да је нестала кад се олакшала - присетио се Вотс у писму, које је добила редакција Дејли Мејла. Вотс, који је имао аферу са својом колегиницом, Никол Кесинџер - у овим писмима назначио је да размишљао о убиству своје породице у данима који су претходили њиховој смрти. Описујући смрт, Вотс је написао: - Питали су ме зашто није покушала да се одбрани, то је зато што није могла да узврати ударац. Недељама док сам размишљао о томе да је убијем, коначно сам се суочио са тим.

Кедл, новинарка Дејли мејла, је Вотсову преписку уврстила у своју књигу "Писма од Цхристопхера", која би требало да буде објављена до краја недеље. Три пута је посетила Вотса у затвору. У овим писмима, Вотс је признао да је неуспешно покушао да угуши њихове мале ћерке након свађе са Шенон, користећи „јастук из њиховог кревета“.

Написао је да су се девојчице освестиле и изашле из кревета у модрицама и занемеле након што је убио Шенон, која је била трудна 15 недеља. Вотс је рекао да је знао да ће их убити 12. августа, али "није учинио ништа да то заустави" и осећао се "бесно" када је сутрадан открио да су још увек живе након његовог покушаја убиства.

Фото: Сцреенхот YоуТубе/Денвер7

Престрављена деца затекла су Вотса како умотава маму у кревет, наводи се у писму. Вотс је казао да им је рекао да се Шенон није добро осећала пре него што је тело одвукао низ степенице и убацио је у његов камион. Потом је своју мртву супругу и две уплашене ћерке одвезао на удаљено нафтно поље у власништву његовог бившег послодавца Анадарка, доневши свој ручак, лопату и грабуље, пренео је Дејли Мејл. Након што је остатке своје супруге бацио на земљу, Вотс је угушио Целесте док је њена сестра то посматрала пре него што је њено тело испустио кроз отвор од осам инча у једном од танкера за нафту. Вотс је рекао да је "мала, тиха Бела имала вољу за животом" и једина је водила борбу против њега, говорећи "тата, не!" пре него што је убио.

Прочитајте још: ТРАГЕДИЈА! Младић верио девојку, па се УДАВИО! Несуђена млада НЕУТЕШНА (ФОТО)

Инсистирао је на томе да су обе девојчице мртве када их је спустио у цистерне за нафту. Узрок смрти Шенон, био је дављење, док је обдукција пронашла сирово уље у грлу Беле и Целесте, желуцу и плућима. Вотс је претходно рекао истражитељима да је  убиство Шенон било кривично дело и није признао да га је планирао. У почетку је полицајцима рекао да се разбеснео и убио Шенон након што је лажно тврдио да је задавила њихове ћерке.

Прочитајте још: У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ ИЗГУБИЛА ЈЕ – ЧЕЛО: За све је крива НАВИКА коју многи имају у ауту (ФОТО)

У Писму је први пут признао да је убио своју децу. Вотс се касније изјаснио кривим за сва три убиства, а његова љубавница Кесинџер узета је у заштиту сведока у другој држави.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas