Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АЛТЕРНАТИВА

"Чини да леукемија буде блажа од обичног грипа": Чему све прибегавају пацијенти оболели од рака

Један продавац тврди да витамин Ц у облику соли зауставља карцином, а други да конопља лечи мултиплу склерозу

ALTENARTIVAN-MEDICINA-3.jpg
Oglas

Витамини који лече леукемију и неуролошке болести, чудотворне жваке за бољу потенцију, бабин зуб и маст од јазавца за лечење реуме, само су неки од производа које трговци продају као лековите. На граници легалног, многима су овакви производи "сламка спаса" у покушају лечења најтежих болести, док с друге стране, пацијенти који су на својој кожи осетили штетно дејство сумњивих препарата, нису никаква реткост.

Прочитајте још: Уколико имате проблем са бубрезима, КОПРИВА је решење! Свима је доступна, а ЕВО РЕЦЕПАТА

Међу великим бројем синтетичких лекова и препарата из кућне радиности, тешко је знати који производ је заиста делотворан, који је "шећерна водица", а који може да изазове озбиљне здравствене последице.

- Најчешће нас зову пацијенти који су од класичне медицине добили све што она нуди, али ништа им није помогло - каже један од продаваца алтернативних производа за "Новости" - Има случајева у којима пацијнети одбију узимање терапије која се користи у класичној медицини и крену сами да траже решење.

Враћа изгубљене делове ткива
Најбољи лек за лечење гангрене је "замлађивач" рана, кажу продавци.- Лек чијом применом ране сигурно зарастају веома брзо, тако што се враћају изгубљени делови ткива. Делује и код особа које болују од дијабетеса - пише у огласу уз број телефона.

Лекови и препарати алтернативне медицине који се најчешће рекламирају и најбоље продају јесу они за губитак килограма, побољшање ерективне функције и све чешће, лечење карцинома.

Прочитајте још: Реуму можете да ублажите без лекова: Састојке за природне рецепте имамо КОД КУЋЕ, а ево како да их направите

- Витамин Ц који се користи у облику соли и има довољне количине натријум-аскорбата, чини да леукемија буде блажа од обичног грипа - тврди се у једном од бројних огласа. - Овај производ који помаже код рака пробавног тракта, директно улази у ћелије рака и убија их, може да се наручи по цени од само 999 динара.

Велике полемике међу стручањацима изазива коришћење медицинског петролеја, који до наших крајева најчешће стиже из Мађарске и Албаније. У појединим земаљама Европе, капсуле петролеја могу легално да се купе у апотекама и користе се за лечење рака и многих других болести.

- Само 100 одсто пречишћени петролеј, односно керозин, јесте безопасан и лековит - каже продавац овог производа. - Може да се препозна по томе што се визуелно не разликује од воде. Цена оригиналног, природно рафинисаног петролеја из албанског извора је око 150 евра по литру.

Прочитајте још: Зашто бебе треба да носе ћилибар? Жуто балтичко сунце на огрлици штити од болести

Понуде у којима се тргује производима за бољу сексулану моћ и повећање груди, готово да се не могу избројати. Међу њима су кафа за сексуалну стимулацију, шејк од папаје, турски мед и "бабин зуб".Сирупи, чајеви и креме нарочито су популарни.

- Потребно је избегавати свакодневно коришћење непотребних хемијских таблета и лекова, јер немају никакво дејство - тврде продавци. - Жвакаћи препарат за потенцију је производ пријатног укуса ананаса и ментола, има много јачи ефекат. Најпродаванији препарат је крема за попуњавање груди, чији активни састојци немају никаквих нежељених дејстава. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas