Oglas
· · Komentari: 0
ALTERNATIVA

"Čini da leukemija bude blaža od običnog gripa": Čemu sve pribegavaju pacijenti oboleli od raka

Jedan prodavac tvrdi da vitamin C u obliku soli zaustavlja karcinom, a drugi da konoplja leči multiplu sklerozu

ALTENARTIVAN-MEDICINA-3.jpg
Oglas

Vitamini koji leče leukemiju i neurološke bolesti, čudotvorne žvake za bolju potenciju, babin zub i mast od jazavca za lečenje reume, samo su neki od proizvoda koje trgovci prodaju kao lekovite. Na granici legalnog, mnogima su ovakvi proizvodi "slamka spasa" u pokušaju lečenja najtežih bolesti, dok s druge strane, pacijenti koji su na svojoj koži osetili štetno dejstvo sumnjivih preparata, nisu nikakva retkost.

Pročitajte još: Ukoliko imate problem sa bubrezima, KOPRIVA je rešenje! Svima je dostupna, a EVO RECEPATA

Među velikim brojem sintetičkih lekova i preparata iz kućne radinosti, teško je znati koji proizvod je zaista delotvoran, koji je "šećerna vodica", a koji može da izazove ozbiljne zdravstvene posledice.

- Najčešće nas zovu pacijenti koji su od klasične medicine dobili sve što ona nudi, ali ništa im nije pomoglo - kaže jedan od prodavaca alternativnih proizvoda za "Novosti" - Ima slučajeva u kojima pacijneti odbiju uzimanje terapije koja se koristi u klasičnoj medicini i krenu sami da traže rešenje.

Vraća izgubljene delove tkiva
Najbolji lek za lečenje gangrene je "zamlađivač" rana, kažu prodavci.- Lek čijom primenom rane sigurno zarastaju veoma brzo, tako što se vraćaju izgubljeni delovi tkiva. Deluje i kod osoba koje boluju od dijabetesa - piše u oglasu uz broj telefona.

Lekovi i preparati alternativne medicine koji se najčešće reklamiraju i najbolje prodaju jesu oni za gubitak kilograma, poboljšanje erektivne funkcije i sve češće, lečenje karcinoma.

Pročitajte još: Reumu možete da ublažite bez lekova: Sastojke za prirodne recepte imamo KOD KUĆE, a evo kako da ih napravite

- Vitamin C koji se koristi u obliku soli i ima dovoljne količine natrijum-askorbata, čini da leukemija bude blaža od običnog gripa - tvrdi se u jednom od brojnih oglasa. - Ovaj proizvod koji pomaže kod raka probavnog trakta, direktno ulazi u ćelije raka i ubija ih, može da se naruči po ceni od samo 999 dinara.

Velike polemike među stručanjacima izaziva korišćenje medicinskog petroleja, koji do naših krajeva najčešće stiže iz Mađarske i Albanije. U pojedinim zemaljama Evrope, kapsule petroleja mogu legalno da se kupe u apotekama i koriste se za lečenje raka i mnogih drugih bolesti.

- Samo 100 odsto prečišćeni petrolej, odnosno kerozin, jeste bezopasan i lekovit - kaže prodavac ovog proizvoda. - Može da se prepozna po tome što se vizuelno ne razlikuje od vode. Cena originalnog, prirodno rafinisanog petroleja iz albanskog izvora je oko 150 evra po litru.

Pročitajte još: Zašto bebe treba da nose ćilibar? Žuto baltičko sunce na ogrlici štiti od bolesti

Ponude u kojima se trguje proizvodima za bolju seksulanu moć i povećanje grudi, gotovo da se ne mogu izbrojati. Među njima su kafa za seksualnu stimulaciju, šejk od papaje, turski med i "babin zub".Sirupi, čajevi i kreme naročito su popularni.

- Potrebno je izbegavati svakodnevno korišćenje nepotrebnih hemijskih tableta i lekova, jer nemaju nikakvo dejstvo - tvrde prodavci. - Žvakaći preparat za potenciju je proizvod prijatnog ukusa ananasa i mentola, ima mnogo jači efekat. Najprodavaniji preparat je krema za popunjavanje grudi, čiji aktivni sastojci nemaju nikakvih neželjenih dejstava. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas