Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБОМОРА

Зашто мушкарци нису љубоморни када партнерка кокетира са другим?

Веровали или не, али и мушкарци плачу и то на потпуно другачији начин од жена.

1616148960_Depositphotos_346891382_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

За разлику од већине жена, мушкарци ретко отворено изражавају своја осећања и нерадо говоре о томе шта мисле, нарочито када је реч о партнерским односима. Једна од ствари коју вам никада неће признати је љубомора.

Прочитајте још: ПАМЕТНА, ЛЕПА, ДУХОВИТА...Која особина мушкарцу говори да је она ПРАВА ЖЕНА?

Наиме, када виде партнерку да кокетира са другим мушкарцем, неће показати никакву емоцију, али ће у том тренутку себе изједати изнутра.

И мушакрци плачу. И то горко...

Уколико мислите да само даме уживају у комплиментима, грешите. Похвале на свој рачун од стране нежнијег пола воле да чују и мушкарци. И њима су потребне речи које изражавају пажњу, љубав и наклоност, јер могу много тога да промене у партнерском односу. Зато се не устручавајте да вољеној особи упутите комплимент уколико за то постоји добар разлог.

Такође, имајте на уму да сузе нису резервисане само за даме. Плачу и мушкарци, што је сасвим у реду, али то не показују.

Прочитајте још: Ако поседујете ову особину бићете срећније у вези

Романтичне филмске сцене лако ће вас натерати да заплачете, а на исти начин може реаговати и јачи пол. Само то неће признати, већ ће вам рећи да гледате глупости и кришом обрисати сузе.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas