Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

"Зграбила сам пиштољ и почела да пуцам": Позната инфлуенсерка описала НАЈСТРАШНИЈИ ТРЕНУТАК из живота

Позната инфлуенскерка супротставила се нападачима

1603441579_New-Project.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ анс_лееy
Oglas

Енсли Паченко, успела је да одбрани своју породицу од нападача који су провалили у њихову кућу.

Прочитајте још: "Ставио је руке око мог врата и гушио ме": Познати глумац ухапшен због покушаја убиства девојке

Популарна инфлуенсерка, када је видела да су нападачи ухватили њеног сина и супруга, није размишљала ни тренутак, узела је пиштољ и почела да пуца на њих.

– Док сам била у спаваћој соби, чула сам да се нешто догађа, а онда и јасно разумела речи “Сви доле, доле, дајте ми све што имате – рекла је у изјави за стране медије позната инфлуенсерка и додала да је отишла до ормарића где је стајао пиштољ и узела га и почела сам да пуцам:

– Видела сам једног од лопова јако близу мене, он ми је тада рекао да спустим пиштољ. Ја сам само одмахнула главом и рекла: Немој ме убити, син ми је ту – додала је Енсли и додала да су ипак узели накит и сатове, а потом нестали.

 

– Једноставно сам знала да морам нешто да предузмем, први инстинкт ми је био да зграбим пиштољ и одем да одбраним мужа и сина- закључила је инфленсерка за стране медије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas