· · Komentari: 0
STRAŠNO

"Zgrabila sam pištolj i počela da pucam": Poznata influenserka opisala NAJSTRAŠNIJI TRENUTAK iz života

Poznata influenskerka suprotstavila se napadačima

1603441579_New-Project.jpg
Foto: Instagram printscreen/ ans_leey

Ensli Pačenko, uspela je da odbrani svoju porodicu od napadača koji su provalili u njihovu kuću.

Pročitajte još: "Stavio je ruke oko mog vrata i gušio me": Poznati glumac uhapšen zbog pokušaja ubistva devojke

Popularna influenserka, kada je videla da su napadači uhvatili njenog sina i supruga, nije razmišljala ni trenutak, uzela je pištolj i počela da puca na njih.

– Dok sam bila u spavaćoj sobi, čula sam da se nešto događa, a onda i jasno razumela reči “Svi dole, dole, dajte mi sve što imate – rekla je u izjavi za strane medije poznata influenserka i dodala da je otišla do ormarića gde je stajao pištolj i uzela ga i počela sam da pucam:

– Videla sam jednog od lopova jako blizu mene, on mi je tada rekao da spustim pištolj. Ja sam samo odmahnula glavom i rekla: Nemoj me ubiti, sin mi je tu – dodala je Ensli i dodala da su ipak uzeli nakit i satove, a potom nestali.

 

– Jednostavno sam znala da moram nešto da preduzmem, prvi instinkt mi je bio da zgrabim pištolj i odem da odbranim muža i sina- zaključila je inflenserka za strane medije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.