Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЛАД И УСПЕШАН

ЗА МЕСЕЦ ДАНА ЗАРАДИО 421 МИЛИОН: Момак од 29 година важи за најпознатијег младог богаташа, али је урадио нешто што ретко ком "буржују" падне на памет

Изабрао је профитабилнији животни пут.

1635580931_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/Форбес
Oglas

Сем Бенкмен-Фрајд, тренутно најпознатији милијардер испод 30 година, постао је још богатији захваљујући томе што је његова компанија за трговање криптовалутама "ФТX" зарадила још 421 милион долара.

Прочитајте још: Шта није у реду на слици? Ова бизарна грешка открила је највећу тајну брака принца Чарлса и принцезе Дајане (ФОТО)

Овом трансакцијом је процена њене вредности повећана на 25 милијарди долара, а уједно су милијарде долара припале 29-годишњем суоснивачу.

Марк Закерберг и даље најуспешнији

Према процени финансијског магазина "Форбс", Бенкмен-Фајд сада поседује укупно 26,5 милијарди долара, што је скок у односу на 22,5 милијарди, колико је износило његово богатство пре само месец дана.

Једино је Марк Закерберг, који је са 29 година направио 28,5 милијарди долара, био богатији у том добу. Иначе, Фрид је покренуо "ФТX" пре само две и по године и његова фирма је већ сада израсла у једну од водећих светских криптоберзи.

Син професора права, Сем је прво хтео да постане професор физике, али је на крају одлучио да изабере профитабилнију каријеру, сматрајући да ће му то пружити могућност да донира више новца у добротворне сврхе.

Његово чврсто уверење у “ефикасни алтруизам“ и да се ради за највише добро навело га је и да део своје шестоцифрене плате донира у хуманитарне сврхе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas