Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЖЕЛИ НАЗАД: Бивши маринац који је постао жена, жели да се врати на старо и поручује ''То је НАЈВЕЋА ГРЕШКА у мом животу'' (ФОТО)

Крис Бек је био маринац са одликовањима, пре него што је постао Кристин

1670943670_trans-naslovna.png
Фото: Фацебоок принтсцреен/ Јосхуа Рхетт Миллер
Oglas

Један бивши члан морнарице ''Наивy сеал'', Крис Бек (55) постао је Кристин Бек пре скоро десет година. Он сада наводоно жели назад, да поврати пол који је добио рођењем. Како се наводи у ''Радар онлине'', Крис је незадовољан транс-активистима који су га ''искористили'', као и целокупним процесом транзиције, који назива ''најгорим искуством свог живота''.
У недавном подкасту ''Тхе Роннy Старбуцкс Схоw'', како преноси ДаилyМаил, Бек је изјавио:

''Све што видите на ЦНН-у са мојим лицем, не верујте ни реч од тога. Све што се десило претходних десет година уништило ми је живот. Ја сам уништио свој живот. Нисам жртва. Ја сам ово урадио себи, али ми је потребна помоћ. Преузимам потпуну одговорност. Отишао сам на ЦНН, као и на друга места, и зато сам сада овде. Покушавам да исправим то''.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: ВИШЕ ОД 50 ГОДИНА након што је била ОТЕТА из свог дома у Тексасу, ујединила се са својом породицом! (ВИДЕО/ФОТО)

Бек је први пут открио јавности да је трансродна особа 2013.године, током свог гостовања на ЦНН-у. Он је након тога прошао кроз процес реконструкције лица како би што више подсећао на жену, пре него што је започео цео процес промене пола. 
Он такође тврди да је ''искоришћен'' од стране доктора, који му је преписао женске хормоне, када је  почео да се идентификује као жена. Бек је био високо одликован члан морнарице, који сада верује да ово није било ништа више од покушаја да се нормализује ''радикалана транс-тема''.

''Био сам искоришћен, био сам веома наиван. Био сам у лошем стању, и то су искористили'', рекао је Бек о својој једночасовној консултацији са доктором. То је била пропаданга. Био сам искоришћен веома жестоко од стране људи који су знали много више од мене. Они су знали шта раде, ја нисам'', наставља он у својој исповести.

Фото: Фацебоок принтсцреен/ Нот Тхе Бее

'' Постоји хиљаде клиника за промену пола саграђених свуда по Америци. Чим дете уђе и каже 'ја сам мушкобањаста' или 'Овако се осећам пријатно', психолог каже: 'Ох ти си трансексуалац'. И онда следећег дана, дају ти хормоне- исте хормоне које користе за медицинску кастрацију педофила'', објашњава он, ''Сада, они ово дају здравим 13-годишњацима''.

Прочитајте још"Желим да будем леп као остала деца и да идем у школу": Потресне речи дечака који болује од ретког генетског поремећаја због ког изгледа ВИШЕСТРУКО СТАРИЈЕ (ВИДЕО)

''Да  ли ово звучи исправно? Ово је зашто говорим Америци да се пробуди'', поставља питање Бек.

Он још поручује деци која се осећају другачије у својој кожи: ''Морате да успорите.'' А у осврту на своје одлуке у животу, овај бивши маринац каже да би наставио са својим животом када би могао, и не би говорио ни реч о томе. Он је такође објаснио да се његово стање назива 'полна дисфориа'- често описивана као осећај нелагоде због пола са којим сте рођени.
Од ове објаве, он је вратио своје име које је имао као мушкарац, и верен је за жену.

 

 БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas