Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
психологија

Једноставан ТЕСТ ПОДСВЕСТИ: Откријте најјаче црте вашег карактера

Оно шта нас несвесно привлачи говори о нашем карактеру и талентима које можда још нисмо открили

1647338824_head-geee5e42ab_1280.png
Фото: Пиxабаy
Oglas

Увек постоје несвесни разлози зашто нас одређене слике или призори из природе привлаче више него неки други.

Можда сте уверени да више волите равницу него брдо или планину, али препустите несвесном да реши овај једноставан тест подсвести и сазнајте које су најјаче црте вашег карактера на основу слике коју сте одабрали.

То шта вас привлачи говори и о вашим скривеним моћима, које, ако их освестите, можете да искоритите са циљем да постанете најбоља верзија себе.

Уколико сте изабрали слику број 1:

Ви сте по природи особа која има урођену издржљивост и истрајност. Изгледате као оловни војник, који држи до дисциплине и прецизности. Правдољубиви сте и спремни да се увек борите за своја уверења.

Упорни сте и, када поставите циљ, не одустајете од њега и одлучно му стермите чак и када су за његово остварење потребне године.

Не плашите се неуспеха и препрека, увек нађете начин да их превазиђете, а све што вам се догађа доживљавате као лекцију.

Ваша највећа скривена моћ је што у свакој ситуацији умете да сачувате мир.  Захваљујући овим квалитетима можете да постигнете велике успехе, а уз стрпљење, које вам не мањка, стићи ће и заслужена награда.

Прочитајте још: Идеалне намирнице за прелазан период: Појачајте имунитет

Уколико сте одабрали слику број 2:

Планински поток који сте одабрали симболизује чистоту ваше душе и показује да имате способност да разумете људе. Ви сте особа са наглашеном емпатијом, због чега сте омиљени у друштву.

Имате природни таленат за психологију и људи вам се веома брзо отварају, а ви знате како некоме да пружите подршку чак и када се чини да се цео свет уротио против тог једног бића. Ви сте особа која никада неће игнорисати неправду или тугу.

Имате велико срце, које је спремно увек да пружи помоћ свима. Људи вас воле, а ваша скривена снага је ваша доброта због чега ће вам се људи којима сте помагали наћи, када вама буде потребна помоћ.

Искреност је ваш највећи адут и добре намере, што други осећају и поштују.

Уколико сте одабрали слику број 3:

Креативно размишљате и то вам помаже да се суочите с најтежим ситуацијама. Живите по сопственим неписаним правилима. Не подносите ограничења, а имате огромну енергију да остварите много тога што замислите и то увек радите на неуобичајен начин.

Ваш живот је испуњен идејама, експериментима, изненађењима... У креативности идете испред свог времена, па људи врло често нису у стању да вас прате.  Коначно, то ће вам донети неочекиван успех.

Ваша специфичност је у томе што све то чините са невероватном лакоћом.

Скривена моћ је у вашем уму и његовој снази и креативности. Ви спадате у људе које не занима мишљење околине, а одликује вас потпуна преданост идеалима и способност да следите своје срце.

Прочитајте још: Muči vas kašalj i zapušen nos? SPECIJALISTA ORL objašnjava kako da se rešite problema

Уколико сте изабрали слику број 4:

Ви сте извор безусловне љубави којом зрачите, а ваша љубазна природа је нешто што други људи обожавају. Способни сте да обуздате и највећу олују у међуљудским односима. Волите живот и људе и заузврат не очекујете ништа.

Наилазите често на одобравање околине, што вам је важно. Држите до морала и до етике и поштујете законе, и оне земаљске, али и небеске.

За вас су морална начела нешто од чега не одступате.

Ваша скривена моћ је у вашим поштеним и искреним осећањима и у томе што не познајете злобу и завист, због чега вам свемир врло често шаље дарове као награду за ваше добро срце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas