Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
(НЕ)ВРЕМЕ

Не правите планове, ово је СУМОРНА дугорочна прогноза времена за АПРИЛ

Метеоролог Недељко Тодоровић открио је какво нас време чека наредних дана, да ли ће се заиста Београд забелети и када стиже право, температурно пролеће

1617695342_vreme.jpg
Фото: Тањуг/Душан Аничић
Oglas

- Имали смо топлији фебруар и хладнији март. То је добро. У Београду то неће бити баш озбиљан снег. Сутра следи промена времена.

 У Београду ће ујутру бити топлије него током дана јер тада долази до наоблачења, кише, а увече можда и влажног снега. У другој половини ноћи између уторка и среде могу да се забеле аутомобили и травнате површине, два три центиметра снега, а у подавалском подручју може бити и до седам, осам. Пре четири године, 19, 20, 21. априла било је исто тако - рекао је Тодоровић за РТС.

Ипак, он наглашава да се лоше време неће задржати.

- Најхладније јутро биће у среду, температура биће око нула или један степен. У среду максимална температура биће шест степени. И тај снег ће брзо да се истопи.

Пролеће је почело. Биће хладно до четвртка, испод 10 степени. Следеће седмице задржава се топло време, између 18 и 20 степени и то је то - објаснио је метеоролог.

5 - 11. април

У овом периоду у Неготинској крајини биће свежије време и нижа температура, а у већем делу Србије просечно топло и суво. У Мачви и Бачкој биће просечно влажно за ово доба године.

12 - 18. април

У већем делу земље свежије и влажније време, док ће у Војводини бити просечно топло и просечно влажно. У Шумадији се за тада очекује просечно топлије и просечно влажније време.

У овој недељи ће, како наводи Бјелић, бити честа појава кише и локалних пљускова, који ће средином прве и почетком друге декаде априла бити праћени и грмљавином. На високим планинама очекује се снег.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas