· · Коментари: 0

15 ТЕШКИХ лекција које ће вам променити живот: Ове чињенице ће донети срећу на ваша врата уколико их прихватите

Када се са њима суочите, пронаћићете пут до среће

1661678641_people-g62e73ced0_1920.jpg
Фото: Пиxабаy

Срећа није тренутно стање, она захтева константан труд, рад на себи и потребу да живимо у хармонији а собом, и свима око себе. То не значи да теба форсирати лажну срећу и оптимизам - када сте тужни, плачите; када сте бесни, трчите, ударајте јастук; када вам се ћути, будите у тишини... Све емоције су природне, оне су ваше, и треба да их филтрирате кроз себе.

Ипак, свако од нас наравно највише жели да има што више среће. Да бисте то заиста и имали, неопходно је да живите у истини.

Прочитајте још: Освојила је свет јер се такмичи без шминке: Ова МИСИЦА својим потезом шаље јаку поруку, а сви се диве њеној лепоти

Доносимо вам 15 тешких животних истина које ће вам променити живот:

1. Увек ће бити грешака - Главна ствар је да развијете сопствени приступ и изаберете из ког угла
ћете посматрати ствари - позитивног или негативног.

2. Сигурно ћете се у некога разочарати и неко ће вас повредити - Али то ће бити део вашег искуства и део ваше сопствене моћи.

3. Мишљење других не може да промени или креира ваш живот - Завирите унутра и послушајте себе.

4. Готово увек можете пронаћи излаз, баш из сваког проблема - Размотрите више алтернатива и покушајте више.

5. Срешћете људе који желе да вас искористе - Покажите им да знате шта чине, показаће отпор, али ви останите доследни.

6. Важно је да увек будете спремни за промене -  Чак и оне промене које вам се не допадају, претворите их у своју корист.

7. Што је већи терет из прошлости који носите са собом у садашњости, то се спорије крећете ка својој срећи - Оставите га.

8. Слободни сте, успешни, срећни онолико колико себи дозвољавате - Није на другима да о томе одлучују, није на другима да вам постављају летвицу и доносе пресуду.

9. Истински мир може бити само у вама - Не фокусирајте се на свет, посветите се свом унутрашњем стању.

10. Негативно понашање других људи је њихов проблем -  Заштите се од токсичних људи. Уколико приметите да вас угрожавају, можда је потребно и да се скроз дистанцирате.

11. Користите оно што имате уместо да жалите за оним што немате - Ваши ресурси су вам дати тако да их можете користити. Када сте захвални на ономе што поседујете, тек тада можете имати више.

12. Треба на време да с еодвојите од неких људи - Избаците из живота све оно што вам доноси несрећу и негативност - ситуације и људе који саботирају ваш лични развој.

13. Уместо да се играте спасиоца са онима који то не цене, боље је да се спасете - Ионако се ништа у њиховом животу неће променити, али ће вас кривити за било шта.

14. Нико није одговоран за вашу срећу - Не треба да јурите за другом особом у нади да ће вас усрећити. Само сами себе можете да усрећите.

15. Немојте трошити енергију на жаљење, већ је усмерите на акцију - Акција лечи све. И проблеме, и самопоштовање, и незадовољство животом. Иди, уради, узми, пробај и бићеш своја срећа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.