Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бивша љубав вам често долази у сан? Постоји више разлога зашто се то дешава

Више тумачења стоји иза ове честе појаве

1653569134_kinga-cichewicz-FVRTLKgQ700-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Бивша љубав нам се свима, бар једном појавила у сновима. Међутим, некима долази знатно чешће. Такви снови у вама могу пробудити бес, носталгију или тугу.

Позната је чињеница да сањамо оне ствари које су чест предмет наших мисли. Чак и када не размишљате о бившем партнеру, сећања из прошлости могу бити снажно утиснута у вашу подсвест, што се одражава на снове. Са друге стране, ако ођедном осетите мирис који вас подсећа на њега или сте угледали неку ствар која у вама буди успомене то све може бити окидач да вам се бивши партнер појави у сну. Због чега нам се све некадашње љубави појављују кад утонемо у снове?

Прочитајте још: Научници саветују: Ево у КОЈЕ време треба да одете на спавање у зависности од ваших година

Можда је ваш бивши партнер био предмет разговора са пријатељима или рођацима што је пробудило успомене у вама. Ако вам се ово често догађа, могуће је да још увек нисте рашчистили своје емоције према њему. То не мора увек да значи да осећате љубав, већ то могу бити и огорченост, физичка привлачност, разочарање..

Посебно особе које су прошле кроз болан и тежак раскид доживљавају овакве снове. Некада се дешава да ваш мозак не жели да прихвати чињеницу да више нема одређене особе, па вам кроз снове шаље сигнал да још увек није прихватио раскид и да ви и даље желите ту особу.

Све потиснуте мисли и осећања рефлектују се кроз снове. Када не отпустите у потпуности бившу љубав, дешаваће вам се такве ствари. Ако вас овакви снови узнемирују или изазивају велику тугу, можда би било најбоље да попричате са стручним лицем како бисте могли да отпустите своје емоције и наставили даље са својим животом.

Бонус видео:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas