Oglas
· · Komentari: 0

Bivša ljubav vam često dolazi u san? Postoji više razloga zašto se to dešava

Više tumačenja stoji iza ove česte pojave

1653569134_kinga-cichewicz-FVRTLKgQ700-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Bivša ljubav nam se svima, bar jednom pojavila u snovima. Međutim, nekima dolazi znatno češće. Takvi snovi u vama mogu probuditi bes, nostalgiju ili tugu.

Poznata je činjenica da sanjamo one stvari koje su čest predmet naših misli. Čak i kada ne razmišljate o bivšem partneru, sećanja iz prošlosti mogu biti snažno utisnuta u vašu podsvest, što se odražava na snove. Sa druge strane, ako ođednom osetite miris koji vas podseća na njega ili ste ugledali neku stvar koja u vama budi uspomene to sve može biti okidač da vam se bivši partner pojavi u snu. Zbog čega nam se sve nekadašnje ljubavi pojavljuju kad utonemo u snove?

Pročitajte još: Naučnici savetuju: Evo u KOJE vreme treba da odete na spavanje u zavisnosti od vaših godina

Možda je vaš bivši partner bio predmet razgovora sa prijateljima ili rođacima što je probudilo uspomene u vama. Ako vam se ovo često događa, moguće je da još uvek niste raščistili svoje emocije prema njemu. To ne mora uvek da znači da osećate ljubav, već to mogu biti i ogorčenost, fizička privlačnost, razočaranje..

Posebno osobe koje su prošle kroz bolan i težak raskid doživljavaju ovakve snove. Nekada se dešava da vaš mozak ne želi da prihvati činjenicu da više nema određene osobe, pa vam kroz snove šalje signal da još uvek nije prihvatio raskid i da vi i dalje želite tu osobu.

Sve potisnute misli i osećanja reflektuju se kroz snove. Kada ne otpustite u potpunosti bivšu ljubav, dešavaće vam se takve stvari. Ako vas ovakvi snovi uznemiruju ili izazivaju veliku tugu, možda bi bilo najbolje da popričate sa stručnim licem kako biste mogli da otpustite svoje emocije i nastavili dalje sa svojim životom.

Bonus video:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas