Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Често сањате змије? Аналитичар снова објашњава да вам подсвест у том случају поручује много тога, у зависности од појединих детаља

Снови у којима се појављују змије нису нимало пријатни

1695292035_shutterstock_1299304081.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Змије су један од најстаријих и најбогатијих митолошких симбола широм култура и могу имати различита значења. Иако их је Фројд повезивао са се*суалним фантазијама за многе појављивање змија у сну се често везује за опасности али и трансформације. Шта значи када сањате змију? Да ли се треба припремити на неку непријатност или на неку трансформацију која ће вам променити живот?

Према професионалном аналитичару снова и аутору Лаури Квин Ловенберг змије обично у сновима сањара представљају особу која показује лоше, прљаво и токсично понашање, преноси Тхецут.цом.

Змија може бити повезана и са здрављем и лечењем а Ловенберг каже како год се змија појавила у нашим сновима не треба игнорисати то.

- Као што не бисте игнорисали змију у стварном животу тако не треба ни у сну да је игноришете. Она може указивати на неки отровни елемент у вашем животу којег се требате решити или ваше исцељење које треба да препознате. - истиче она.

Њено мишљење дели и Аутумун Фоуркилер, аутохтони мистик и писац који тумачи снове везане за змију као упозорење на неку издају и ситуацију која може да направи пустош у вашем животу. 

Ако сан изазива мору

Змија у ноћној мори добар је знак да ваша подсвест осећа како постоји токсична особа у вашем животу која представља претњу. Токсично понашање те особе достигло је тачку у којој је ваша подсвест морала да вам привуче пажњу.

Ако је сан пријатнији..

Змија која у сну није застрашујућа указује на неки здравствени проблем, лечење или ситуацију која још није у фази црвеног упозорења.

Ако сањате звечарку..

Када се неко приближи змији звечарки, грабљивац или човек, она ће звецкати репом како би упозорила на претњу. То може да указује на токсичну особу у вашем животу и да вам говори да обратите пажњу на знакове упозорења које она шаље.

Ако сањате неку безазлену врсту..

На пример, змија подвезица је потпуно безопасна тако да она може представљати некога према коме сте били опрезни али сада схватате да није претња.

Ако вам се појави више змија...

И број змија у сну може имати скривено значење. Више змија може означавати више токсичних особа у вашем животу или неку токсичну ситуацију која има више аспеката.Такође овај сан може указивати на више здравствених проблема. 

Ако сањате змију у вашој кући...

То може да значи да се потенцијални стресори налазе испод вашег крова. А може значити да је токсичност велика до те мере да је доносите кући, а ако је супротно змија напољу, то значи да ствари треба да се отворе и говори о томе.

Ако сањате ујед змије...

Ако вас змија у сну уједе запитајте се да ли постоји здравствени проблем који почиње да се поправља или рана која зацељује. Ујед може значити да сте жртва нечијих критичних примедби.

Ако змија угризе вољену особу...

Ако змија уједе вољену особу та особа би могла бити она која се бави здравственим или емоционалним проблемом. У другом случају запитајте се да ли сте ви та змија која баца отровне речи?

Ако змија угризе непријатеља

Сањати како змија уједа некога кога сматрате непријатељем може бити ваша жеља да га срушите својим сопственим уједљивим примедбама и рањавајућим речима. 

Ако се змија појави у сензуалном сну

Змије могу да симболизују мушку се*суалну енергију  и ако се нађете се*суално заинтересовани за мушкарца змије могу почети да се појављују у вашим сновима на начин без претње.

Сан о змији захтева неку акцију и неку врсту покрета каже Ловенберг. Треба пажљиво испитати свој живот и да ли треба у њему нешто посебно поправити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas