Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли цртате по ПАПИРУ док причате телефоном? Ове шаре могу открити шта МУЧИ вашу подсвест

Можда делују као небитне шаре, али ову цртежи могу рећи много о вама

1663657201_pexels-ylanite-koppens-796603.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Колико пута сте ухватили себе да пишете нешто на папиру који вам стоји на столу док телефонирате, на новинама, маргинама роковника и слично? Ово је несвесна радња коју обављате док сте заокупљени разговором, али управо нам она открива нашу подсвест. Ако дешифрујемо значење цртежа, можемо открити много тога о себи, својим жељама, страховима, али и проблемима…

Таласи и спирале

Таласасте пруге, спирале и вртлози указују на унутрашња искуства која не могу да пронађу свој излаз напоље. Такви цртежи нам говоре да је време за решавање проблема и развезивање чворова у које смо се упетљали.

Геометријске фигуре

Квадрати, ромбови, троуглови указују на личност која је навикла да постиже своје циљеве и постиже успехе. Међутим, то може да указује на то да особа нема свој живот осим посла, тј.да га занемарује. Свет је пун могућности, дајте све од себе да их откријете.

Кругови

Ако цртате ланчане карике или повезане кругове, то може да указује на то да сте усамљени, да вам недостаје искрена комуникација. Дајте себи шансу да упознате некога, не лишавајте се лепоте живота с другом особом.

Писање свог имана или иницијала

Несвесно исписивање свог потписа или иницијала указује на опседнутост собом. Претерани егоизам није здрав, омета односе са другима, па би требало да преиспитате своје понашање, јер свет око вас заправо није толико непријатељски расположен ако промените свој однос према њему.

Прочитајте још: Отерајте тугу: 3 МУДРЕ поруке Индијанаца које ће вам помоћи да живите срећно

Човечуљци

Цртежи човечуљака, људских лица и слично говоре о снажним емоцијама које су спремне да се испоље, али из неког разлога и даље остају заробљене. Покушајте да усмерите енергију у мирном правцу, избаците нагомилану напетост јер је то једини начин да живите у хармонији.

Животиње

Ако цртате животиње, обратите пажњу на њхову нарав- ако су опасни предатори, онда указују на ваше расположење, док слатке и умиљате животиње указују на вашу потребу за љубављу, наклоношћу и бригом.

Природа

Облаци, сунце, цвеће указују на хармоничну личност. Цвеће осликава романтичну душу, док, на пример, дрво указује на креативну личност којој недостаје одлучан корак да би се остварио сав свој потенцијал.

Звездице

Ако цртате звездице, то осликава вашу жељу да постигнете признање, славу.. Немојте да чекате, урадите нешто по том питању! Не стидите се својих идеја, покажите их!

Кућице

Ако цртате кућице или коцкице, то открива вашу страну личности која је склона перфекционизму и у свему тражи савршенство. Таква способност је добра, али пазите да не претерате у тежњи за савршенством.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas