Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли вам се десило да вам ВОДА покипи током кувања? Откривен је ТРИК који ће решити ПРОБЛЕМ - потребно вам је само пар секунди и један састојак (ВИДЕО)

Решите проблем уз помоћ једноставног трика

1666432269_Foto-Pexels-Pixabay-Printscreen-TikTok-Shawn-Tucker-PremiumRealEstate.jpg
Фото: Пеxелс, Пиxабаy, Принтсцреен/ТикТок - Схаwн Туцкер ПремиумРеалЕстате.
Oglas

Сигурно вам се бар некад десило да оставите јело да се кува без надзора, а да вода у међувремену покипи. Ово није ништа ново и свака домаћица се бар једном изнервирала када је видела да је вода свуда по шпорету.

Не морате стајати и мотрити воду да бисте спречили могући проблем. Довољно је да примените савет који је постао јако популаран на ТикТоку.

Прочитајте још: Шта значи ХАЉИНА која стоји као ознака за ЖЕНСКИ тоалет? На једно ТУМАЧЕЊЕ нико не би помислио

 

@схаwнтуцкер.реалестате Кееп yоур потс фром боилинг овер #лифехацк #типс #китцхенхацкс #реалторофтикток #цооктоп ♬ Бабy Wорк Ит - Yоур Фавоурите Гарçон

Све што је потребно да урадите је да ставите уље на убрус и премажете ивице лонца. Жена која је поделила овај трик је то урадила са маслиновим уљем, али она каже да можете користити и обично. Многи људи су испробали ову технику и у коментарима писали како заиста ради.

“Сваки дан научите нешто ново, свиђа ми се ово и испробаћу”, написао је један корисник.

“Ово би стварно могло да функционише", коментарисао је други.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas