Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Девојку ударила СТРУЈА када је држала говор на ИЗБОРУ ЗА МИС: Одмах јој је указана лекарска помоћ (ВИДЕО)

Несвакидашња сцена на избору за мис у Мексику

1675944920_Foto-Printscreen-TikTok-Eduardo-Everdeen.jpg
Фото: Принтсцреен/ТикТок- Едуардо Евердеен
Oglas

Андреа Гранадос Виктор (22) је учествовала на избору за мис у мексичкој савезној држави Мичоакан. Током њеног перформанса умало је дошло до трагедије јер је Андреу ударила струја.

Проблем је настао јер је била боса и чим је узела микрофон у руке да одржи говор, десила се незгода. Она је кренула да иде уназад покушавајући да другом руком отргне микрофон из руке која је због удара била под грчем. 

Девојка је пала, а у помоћ су притрчали организатори који су јој помогли и склонили је бине како би јој се указала медицинска помоћ.

На сву срећу, Андреа је успела да се опорави и да изађе поново на бину и представи се публици.

- Зовем се Андреа Гранадос Виктор, имам 22 године и тренутно радим као шминкерка и модел за неке локалне брендове. Поносна сам што сам рођена у овој земљи рада, културе и традиције: Сахуају, Мичоакану - испричала је Андреа.

 

@евердеен0695 Партиципанте а сеñорита Сахуаyо се елецтроцутó миентрас трансцурриа дицхо цонцурсо ⚡️⚡️#сахуаyомицхоацáн #сахуаyомицхоацáн❤️ #сахуаyо #вира #вирал #парати #паратодос ♬ сонидо оригинал - Едуардо Евердеен

На крају такмичења, завршила је као прва пратиља мисици Маријани Ороско.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas