· · Коментари: 0

Емотиван шок пред камерама: Водитељка се расплакала када је њу угледала на сцени (ВИДЕО)

Аманда Холден, занемела након мађионичарксе тачке

1671525643_amanda-.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Бритаин'с Гот Талент

Водитељка британског шоу програма "Ја имам таленат" Аманда Холден , која је "зарадила" чак 277 жалби због непримерног деколтеа, расплакала је многе крај малих екрана.

Прочитајте још: Како се пише: А КАМОЛИ или А КАМО ЛИ, пример где неки направе и више од једне грешке

Лепа и згодна плавуша за коју кажу да има бољу позадину од Џенифер Лопез и Ким Кардашијан, 2012. године доживела је клиничку смрт на 40 секунди након рођена ћерке Холи, због постпорођајних компликација и четири дана је провела у коми.

Сада се Аманда тотално сломила пред камерама током мађионичарксе тачке коју је извео Ричард Џонс победник поменутог такмичења из 2016. године. Он је рекао водитељки да замисли једну специјалну особу у свом животу која је била уз њу када јој је то највише требало, а затим је извукао карту на којој је стајало име болничарке која је била уз Аманду током њеног порођаја.

Али ту није био крај, Ричард је отворио кутију на бини, а из ње је изашла болничарка Пипа. Уследио је најемотивнији сусрет Аманде и Пипе која је све време била уз њу када се борила за живот. Пипа и Аманда су се загрлиле, а водитељка није могла да издржи да не пусти сузе.

"Пипа ми је спасила живод и донела моју бебу на свет", рекла је водитељка кроз сузе.

Прочитајте још: Психолози објашњавају: Зашто нисмо задовољни селфијем?

"Оно што нису открили је да је моја постељица била причвршц́ена за главну артерију иза бешике и да сам крварила. Била сам мртва 40 секунди, а затим сам пала у кому на четири дана. Пипа је била уз мене све време и држала ме за руку, као и мог супруга, ког ми је јако жао јер се све одиграло пред његовим очима", рекла је једном приликом Аманда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.