Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Грешка коју сви праве при ЦЕЂЕЊУ тестенине: Испробајте овај поступак који је много бржи и лакши (ВИДЕО)

Овај савет ће вам ослакшати поступак

1662997464_Foto-Pexels-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy, Пеxелс
Oglas

Тестенина је многима омиљени оброк и у сваком домаћинству се веома често прави. Међутим, много људи греши приликом цеђења исте, односно бирају тежи начин.

Како пише Тхе Сун, експерткиња за чишћење и кување Каролина МекКаули је на свом Тик Ток профилу поделила поступак који ће вам много олакшати цео процес, а тестенина ће бити потпуно процеђена за само неколико секунди.

Уколико вам се дешавало да направите неред или се опечете то је сада прошлост. 

Већина људи цеди тестенину тако што је из шерпе просипа директно у цедиљку. Каролина саветује обрнут поступак. Потребно је да цедиљку ставите на шерпу у којој се налази тестенина и потом, тако спојене, окренете и шерпу и цедиљку. На ова начин тестенина ће остати у шерпи, а сва вода из ње ће за пар секунди завршити у судопери.

Прочитајте још: Рапсодија укуса: Направите кнедле са шљивама по рецепту из бакине кухиње (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

„Држите цедикјку на врху, и воду проспите у судоперу – цеди тестенину без нереда”, објаснила је у видеу и додала да је овај једноставан начин цеђења тестенине не само ефикасан, већ и безбеднији.

 

@царолина.мццаулеy Хоw то драин паста wитхоут бурнс ор месс 🍝✅ #китцхенхацкс #хомехацкс #хомехацксwитхцаролина ♬ Се Ацабо (феат. Метход Ман) (Ремиx) - Тхе Беатнутс

Њени пратиоци су били одушевљени, а испод видеа се могло наћи много коменатра у којима људи пишу како им је отворила очи и како једва чекају да испробају овај трик. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas