Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Испуните све НОВОГОДИШЊЕ одлуке: Четири корака која ће вам помоћи у томе

Ослободите се терета из претходне године и испуните циљеве које сте зацртали

1672401367_Foto-Shutterstock-nova-godina2.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Нова година је пред вратима, а ако још увек нисте донели одлуке шта ћете променити у наредном периоду, сада је прави тренутак да о томе размислите. Ипак, пре него што донесете одлуку о новогодишњим циљевима, било би добро да се ослободите терета који носите из претходне године.

Отпустите

Шта год у вашем животу није успело у 2022. години, време је да то отпустите. Можда сте имали финансијских проблема, направили сте неке грешке, донели погрешне одлуке, нисте завршили неке важне пројекте - сада је тренутак да сва осећања повезана са негатвиним отпустите и схватите да је пред вама нова фаза живота. Одлучите да ћете из ових искустава сачувати лекције и поуке, али да више нећете живети у прошлости. Одлучите да будете присутни сада и овде.

Прочитајте још: ХОРОСКОП ЗА ПОСЛЕДЊИ ДАН СТАРЕ, И ПРВИ ДАН НОВЕ 2023.ГОДИНЕ: Ко ће задовољно славити, а ко ће доживети удварање на послу?

Прославите

Сада узмите своју свеску и запишите све што се догодило у 2022. години на чему сте захвални и прославите сваки тај тренутак, допустите да вам поново пробуди радост у срцу. Подсетите се свих дивних ствари и радујте се због њих. Што смо више захвални на добрим стварима, то више добра долази у наше животе. Затворите очи и дозволите себи да осетите срећу.

Замислите жељу која неће само вама донети добробит

Углавном се при новогодишњим одлукама и жељама фокусирамо на себе, али нека мисија ове годиен буде то да желимо да остварење наше жеље донесе добро и другима. Пожелите жељу која ће унапредити ваш живот и живот неке или више особа из окружења. У животу нам је свима битан неко - партнер, деца, пријатељи, породица... Када су и они срећни и ви сте, и обрнуто.

Визуализујте

Узмите папир и на празној страници до детаља запишите и опишите своју новогодишњу жељу. Добар начин да запишете све своје жеље је да размислите о томе шта желите да радите, које кораке да направите да бисте то остварили. На овај начин можемо себе мотивисати да остваримо оно о чему сањамо и фокусирати се на развој. Сваки корак ка циљу је успех за данас, сваки ваш руд и уложена енергија исплатиће се. Верујте да се жеље испуњавају!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas