Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Време је да замислите жеље: Једна корисница Тик Тока открила шта треба да урадите - 13 ПАПИРИЋА ЗА 13 СНОВА (ВИДЕО)

Видео који је залудео друштвене мреже

1703326741_shutterstock_2231094811.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Крај године је идеално време за сабирање утисака, али и време када правимо нове планове и спискове жеља. Неки ће окрнеути нови лист, а неко наставити добро утабаном стазом. Ипак, психолози се слажу да је добро замишљати жеље, записати их и на тај начин сугерисати себи да кренемо ка њиховом остваривању.

Једна корисница Тик Тока, Тарот Тачкица, има занимљив начин на који тежи реализацији својих жеља, а то је поделила са пратиоцима на овој популарној друштвеној мрежи.

За почетак је потребно да издвојите 13 папирића, на којима ћете написати 13 различитих жеља. Након тога све жеље (папириће) одложите у кутију, а онда од 25. децембра увече започните бирањем по једног папирића, односно жеље. Прем речима Тарот Тачице без гледања у написану жељу, треба да запалите папир напољу (обратите пажњу да ово буде у контролисаним условима) и тако све до 5. јануара. Након што сте свакога дана извлачили и палили по једну жељу, остаће вам последња, 13. жеља, а ево шта би са њом требало да урадимо:

- Тај папирић ћете да узмете, отворите и прочитате која вам је жеља остала. Та 13. жеља је нешто на чему ћете ви радити у току 2024. године - каже Тарот Тачкица.

@тароттацкица

24.12 писете зеље, пресавијете, ставите у кутијицу. Пописете их у нотес да би их се сетили на крају године. 25,26,27,28,29,30,31,1,2,3,4,5 палите и манифестујете те зеље у етар 6.12 остаје вам 13 зеља једина коју цете морати сами са остварите 2024 године

♬ Епиц Мусиц(863502) - Драганов89

Савет је да све жеље запишете у нотес како бисте могли да пратите како се која жеља испуњава у току године.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas