Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТНЕ ПРИЧЕ

ЈЕЗИВО! Старица у западној СРБИЈИ живела са ЛЕГЛОМ ЗМИЈА, а тога није била свесна (ВИДЕО)

Познати змијоловац Арсеније Хаџи Басур из Ужица имао је још једну необичну акцију.

1633359931_zmije.png
Фото: YоуТубеСцреенсхот/ОГЛАСНАТАБЛА
Oglas

Живот наших бака може бити изузетно незгодан, посебно уколико се у њиховој самоћи и скромним домовима појаве непознавни гости. Наиме, са таквим проблемом сусрела се једна бака Мира, која живи у кући у Ужицу, у градском насељу када је схватила да у свом дому има животиње од којих се сви грозимо и које су опасне по живот - змије! 

На сву срећу, ствар је лако и брзо решена уз помоћ локалног змијеловца Арсенија Хаџи Басура, који се са сличним проблемима већ раније сусретао, али није очекивао да на другом спрату породичне куће пронађе легло са чак девет змија.

- Ово је стварно зачуђујуће. Оволики број змија, поготову што су код бака Мире хигијенски услови у кући перфектни. Уређеност територије (дворишта) је у најнормалнијим условима. Змија је доста раније ушла у собу и излегла се, на тај начин су се змије појавиле у толик броју! Змије су мале и има их девет - објаснио је змијоловац за локални онлине портал Ужице - огласна табла.

Како је објаснио, куће које се налазе на периферији града доста су изложеније посетама змија због њихове близине са природом. Он саветује да у таквим случајевима и наравно у сеоским подручјима где постоји вероватноћа да се змија увуче у кућу,  улазна врата буду увек затворена, а где има мале деце да се на врата ставе аутоматски затварачи.

Прочитајте још: "Лакше оставила МУЖА од ЦИГАРА": Одговор Наташе Беквалац на опаску једног момка је УРНЕБЕСАН (ФОТО)

- На прозоре који су нижи од пола метра, обавезно стављати мрежице. Исто тако није пожељно да се стабла надвијају над терасе па чак шта више и над кровове кућа.  И наравно то што увек саветујем је уређеност дворишта, као и хигијенски услови у кућама, становима, пословним просторима, магацинима… Што је до човека он треба да уради,  све је остало у Божијим рукама, тако да је најбитније спровести превентивне мере – саветује Арсеније Хаџи Басур официјелни змијеловац Златиборског округа који се између осталог бави и уклањањем гнезда стршљенова, осињака...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas