Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Када ће се ваши СНОВИ остварити? Кључан је дан у којем их сањате

Нису сви снови исти нити имају потенцијала да се остваре

1658653303_dream-catcher-902508_960_720--1-.jpg
Oglas

Снови су и даље недокучиви и изазивају велику пажњу и интересовање. Проучавају се и анализирају како би се се схватило шта нам то подсвест поручује.

Одређени снови рефлектују наше бриге и проблеме, оно што нам заокупља мисли, док нам понеки могу наслутити шта нас чека у будућности. Велики утицај на њихову садржину имају дани у којима их сањамо. Ево на које треба посебно да обратите пажњу:

Снови су и даље недокучиви и изазивају велику пажњу и интересовање. Проучавају се и анализирају како би се се схватило шта нам то подсвест поручује.

Одређени снови рефлектују наше бриге и проблеме, оно што нам заокупља мисли, док нам понеки могу наслутити шта нас чека у будућности. Велики утицај на њихову садржину имају дани у којима их сањамо.

Прочитајте још: Откривамо зашто "да је хтео, звао би те" није увек добар савет

Ево на које треба посебно да обратите пажњу:

Снови између понедељка и уторка

Ово су снови упозорења било да је у питању добро или лоше. Указују на вероватноћу да се нешто може догодити како бисте били спремни.

Снови између уторка и среде

Ови снови углавном носе потенцијал да нам открију шта ће се догодити, тј. да нам дају суптилни наговештај о томе. Обратите пажњу на снове који су вам се више пута поновили.

Снови између среде и четвртка

Ово су снови са сложеним тумачењем. У таквим периодима Универзум комуницира са нама путем загонетки, тако да ћете морати да покушате да их решите. Важно је да верујете својој интуицији.

Снови између четвртка и петка

Езотеричари верују да више од две трећине снова који могу да предвиде будућност сањамо управо у ноћи зимеђу четвртка и петка. Ово је веома важан дан за оне који воле да у сновима траже одговоре на животна питања. Можда ћете добити упозорење или сигнал да идете у добром смеру.

Снови између петка и суботе

У неким случајевима, ови снови могу да објасне шта се већ догодило раније. На пример, раскинули сте са вољеном особом, али не знате чијом се кривицом то догодило. У сну можете добити одговор на питање. Овде је главна ствар да обратите пажњу не на оно што сте видели у сну, него на оно како сте се осећали у том тренутку.

Снови између суботе и недеље

Ови снови могу указивати на вашу будућност. Они то не предвиђају тачно, већ указују на то шта вам се може догодити у датој ситуацији, односно ако ништа не промените.

Снови између недеље и понедељка

Током ове ноћи многи често виде снажне снове који се не тичу њих самих, већ неког другог. Овакве снове карактерише реткост, тачније не јављају се често. Ако ове ноћи у сну видите блиског пријатеља, рођака или партнера, то може указивати на то да Универзум преко вас покушава да их упозори на приближавање проблема или пак среће.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas