Oglas
· · Komentari: 0
UŽIVANJE

Kako proslaviti PRVI DAN ZIME bez snega: 4 ideje koje mame osmeh na lice

Sutra je prvi dan zime (počinje u 16: 58) - solsticij koji podseća na grudve i dane u snegu, ali ove godine prvi dan zime može značiti samo suvo, hladno vreme i bez lopatanja trotoara.

1639997950_love-g848315d9f_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Iako je lako osećati se izostavljenim iz zabave kada imate prvi dan zime bez snega, postoji mnogo načina da proslavite zimu bez te lepršave bele stvari.

Isprobajte jedan od naših predloga i proslavite prvi dan zime, bio snežan ili ne.

Oprobajte se u skinny biking-u

Ako već nema snega, uživajte u prednostima svojih biciklističkih staza tokom cele godine i iskoristite ih i tokom zimskih dana.

Pročitajte još: NOGE VAM SE SMRZAVAJU? Evo šta planinari stavljaju u obuću, a košta 100 dinara

Šta je skinny biking?
Skinny se obično odnosi na tanku ili usku stazu po kojoj možete da vozite, najčešće napravljenu od drveta, bilo dasaka ili trupaca. ... Mnogim vozačima bicikala srce lupa od pomisli da provozaju bajs po ekstremnijoj stazi.

Za razliku od naših hladnih prijatelja sa severa, nema potrebe da trošite novac na iznajmljivanje det-bike-a ili ulaganje u rukavice. Biciklizam po hladnom vremenu znači da su staze manje zauzete i da se mnogo manje znojite, tako da je to zaista dobit.

Pravac kampovanje

Bez potrebe da čistite sneg, vaša leđa treba da budu u odličnoj formi za nošenje ranca. Zašto ne biste krenuli na kampovanje prvog dana zime?

Mnogo je lakše pešačiti bez snega na tlu, a ne morate da se petljate sa specijalnom obućom za planinarenje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camp_shiyous

Nema potrebe da brinete o šatoru za četiri sezone ako vam ne pada sneg, tako da će vaša obična oprema za kampovanje biti dovoljna. Ponesite svoju toplu vreću za spavanje i krenite na stazu!

Boćanje

Bez snega, vaši snovi o borbi grudvama prvog dana zime su verovatno nestali, ali možete baciti sledeću najbolju stvar: loptu za boćanje! Okupite svoje prijatelje za izazovnu igru boćanja uz ovaj set za slobodni stil - sa mekim najlonskim lopticama za boćanje koje neće povrediti nikoga ako se loptice bace negde drugde, a ne prema ciljnoj lopti.

Napravite vrući kakao bar

Ako vam prvi dan zime pada kiša umesto snega, zašto ne biste uživali u toplom kakau iz udobnosti kuće? Ne zaboravite da pozovete svoje prijatelje da napune svoje šolje i pijuckaju celu noć.

Napravite sladoled sneška

Kada završite sa avanturom na otvorenom bez snega, napravite svog malog sneška u činiji (i pojedite ga takođe). Uzmite svoj omiljeni sladoled (vanila je klasika, ali ko može da odoli snešku od mente?) i složite tri kugle u svoju činiju - jednu veliku, jednu srednju i jednu malu, naravno.

Ukrasite svog sladolednog sneška pre nego što se previše istopi - naši omiljeni ukrasi uključuju oči od borovnice, ruke od grisina i šešir sa puterom od kikirikija. Uživajte u svom snešku sa osmehom znajući da ne morate ujutru da skidate par centimetara sa svog automobila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas